Zvonotecă

# Un nou magazin cu produse specifice de papetărie este pe cale să-și deschidă porțile în Zalău, undeva în Zona crepusculară Brădet, acolo unde tot ce se deschide, după câteva săptămâni intră în faliment. Nu vrem să cobim, dar amintiți-vă soarta crudă a magazinelor de profil din zonă, de pe Doja, foste și prezente. Rând pe rând, magazinele, terasele, unitățile, toate s-au închis. Probabil aceeași soartă o va avea și acesta, însă, vorba aceea, mai întâi trebuie să existe și personal, iar afișele de angajare deja au îngălbenit pe geamuri, de vreo trei săptămâni. Altfel, oficial ne merge super bine și orașele noastre arată precum perlele, vorba cuiva de prin presă.

# Multă lume, dar puţini oameni au fost la zilele sătucului nost, pe care-l alintăm municipiu. Mâncare, beutură, muzică şi dans. Ce-şi mai făceau norma oamenii legii dacă ieşeau un pic pe teren, prin zona crepusculară. Bonul fiscal fu’ rara avis in terris. Ce de bani adunau la buget, de nu le mai putea reproşa nime că nu-şi fac bani de leafă. Fuse şi se duse şi bâlciul. Om vedea  la anu’, de-om trăi şi-om fi sănătoşi, ce s-a mai schimba, și dacă s-a schimba în bine ori în rău.

Alte articole

One Thought to “Zvonotecă”

  1. Alfaman

    #Cred ca la papetaria aceea deja au fost ANAF, ITM,OPC,ISU. #Salajenii au stat pana tarziu la zilele Zalaului sperand ca o s-auda macar o manea.Nu li s-a spus ca cd-ul cu „Asa sunt zilele mele” e la Untold.

Leave a Comment