Zvonoteca

# Ne bucurăm atunci când zvonărașul nu își răcește gura de pomană iar munca lui, deloc neimportantă, dă roade. La doar o zi după ce urecheam autoritățile pentru faptul că, pe zidurile Palatului Administrativ, încă mai astau spânzurate banerele uriașe care ne țineau, în ciuda realității, nu doar la umbră prin birouri, ci și în… fruntea Comisiei Europene, noi nemaifiind de mult pe această poziție, banerele au disparut ca prin farmec. Nu e niciun bai, oamenii “mari” au lucruri mai importante de făcut, zi de zi, prin aceste instituții, dar e bine ca și aceste aspecte care țin de ….pasul pe care trebuie, la rândul nostru, să-l ținem cu prezentul, să nu fie neglijate.

# Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au început controalele în locuri în care nici nu v-aţi fi aşteptat, anume spaţiile de joacă de prin Zalău şi cele câteva din celelalte localităţi ale judeţului. Au scotocit ei până au găsit nişte tobogane tip răzătoare, leagăne cu aterizare forţată şi bănci cu catapultă, dar nu au găsit nici urmă de poliţist, local sau indiferent de care, care să aplice competent vreo amendă celor care distrug aceste bunuri plătite din banii noştri. Nici scuipătorii de seminţe, campioni pe ţară, din Zalău, nu şi-au scuipat… în sân, de vreo sperietură, pentru că nimeni nu-i întreabă niciodată nimic.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  unde sunt acele banerele ? se pot cumpara? vreau sa le pun pe cotetul animalelor sa le fac umbra !

 2. Anonim

  ok. Foarte bine. Dar car sunt REZULTATELE in Salaj si mai ales in Zalau?
  Asta ne intereseaza pe noi !
  In oparcul mare din Zalau, cel din centrul orasului, locul de joaca este u adevarat pericol! A fost prost proeictat, foarte prost executat, iar de intretinere nici nu mai poate fi vorba. Pretul a fost invers proportional cu calitatea lucrarilor. Foarte mare !
  Cum se face ca in zalau nu avem un loc de joaca la standard europene, de siguranta si calitate? Sa avem si noi cum sunt in Cluj Napoca ! nu o suta, ci cola 4-5 locuri de joaca ! De ce primaria si politia nu se folosesc de inregistrarile video din parc pentru a sanctiona pe cei care nu respecta legea? Vezi oameni care fumeaza, care consuma alcool, care vin cu caini printre copii, care pun in pericol sanatatea si viata copiilor prin actiunile lor, etc.
  De ce la noi nu sunt obligati proprietarii de caii sa ridice CACATUl cainelui de pe domeniul public? De ce copii nostrii , si noi, trebuie sa calcam in cacati lor?

Leave a Comment