Zvonoteca

# Mori cu zile în autobuzele de mâna a doua, cumpărate de fosta administrație a municipiului. Dacă voi ați mai pomenit un autobuz specia „omidă” sau „cârnat”, oricum, cel lung pe care îl știți, care să dețină doar două geamuri fix de-o palmă, exact în partea din spate a vehiculuiui, iar în rest să arate ca un acvariu, atunci înseamnă ca majoritatea călăătorilor sunt deja pretențioși. Mirosuri de tot felul, căldură ucigatoare, lipsă firească de oxigen, pentru că NU există geamuri (care să poată fi deschise). Ce-o fi fost în mintea constructorului ne interesează mai puțin, dar ar fi interesant de știut ce-o fi fost în mintea celor care le-au cumpărat pe bani grei, aducând călătorii în pragul unei crize de claustrofobie sau sufocare! Aviz celor de la butoanele municipiului, pentru noile achiziții. P.S. Nu, aceste autobuze nu au aer condiționat, dacă cumva v-ați gândit să acordați vreo circumstanță atenuantă autorilor acestui dezastru.

# Rămânen în aceeași atmosferă. Sugerăm celor cu funcții, care își permit luxul de a nu circula cu mijloacele de transport în comun, că în autobuzele orașului se poate face saună. Așadar, dacă vreți să scăpați de startul adipos, să vă tonifiați musculatura și să vă testați nivelul de răbdare, nu mai dați banii pe sală, luați un bus! Musai unul de ăla din gama ’’fără geamuri’’.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    nu stiu de ce cei fara bilet se plimba nestingheriti , de ce nu se iau masuri ca tot tiganu sa nu mai circule fara bilet , miros ingrozitor …

Leave a Comment