Zvonoteca

# Tupeu sau nesimţire? Din două, una! Ne întrebăm şi noi până când, da până când, or mai fi parcate maşini pe trotuarele din oraş. Nu vorbim de trotuarele din cartierele mărginaşe, ci tumna de astea de pe centru, din apropierea clădirilor unde-şi desfăşoară activitatea oameni învăţaţi. Cum pălăria lu’ Ilie nu vede nime, din cei care ar trebui să vadă, că maşinile-s parcate pe trotuar? Recomadăm ”parcatoarelor”, că doamne nu le putem spune, să-şi ducă maşinile, la parcarea subterană de la piaţa. E aproape de serviciu şi chiar dacă tre’ să facă mişcare pe jos nu le strică. Mersul pe jos face piciorul frumos. Desigur, nu generalizăm. Mai sunt şi doamne şi domni care parchează unde trebuie şi respectă legea. Pentru ei, jos clopu’!

# Rămânem la capitolul maşini, parcări şi nesimţire. Să-ţi duci plodu’ la şcoală, cu maşina, până-n buza clasei şi să stea pietonii la rând, pe trotuar, asta înseamnă să fii nesimţit. Aviz celor care vin la o prestigiaosă instituţie de învăţământ din oraş. În micul nostru Paris, au ajuns oamenii să umble pe stradă şi maşinile pe trotuare. Ce ”genant”!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

 1. IESIT LA VOT !!! schimbati clasa politica si o sa se schimbe si legile, infavoarea cetateanului si nu a infractorului

  sunati la politie !!!! sunati la telefon: 0260 612786 si / sau 0260 661285
  si o sa aveti o mare surprizaaaa 🙁
  ii doare-n „cot” de voi ! o sa va paseze la Politia Locala !
  iar astia de la Locala sunt legati de maini si de picioare !
  astia nu misca un deget fara aprobarea sefului mare, si aici ma refer la adevaratul sef al politiei locala PRIMARUL CIUNT sau mana lui dreapta, ceea cu care isi face toate nevoile, viceprinarul Balajel.
  si atia nu sunt de accord ca soferii indisciplinati, adica mitocani, boi, tampiti, PSD-isti, sa fie amendati !!!! cum sa-i superi pe infractori, pe contravenienti? dai daracului de contribuabili, ei sunt multi, dar prosti si nu reprezinta nimic, decat un vot si atat

Leave a Comment