Zvonoteca

# A început sezonul șederilor lungi, prin micile parcuri din Zalău, îmbrățișate cu bucurie de copii și mai ales de adolescenți. Odată cu venirea timpului frumos, băncile din locurile de joacă sunt pline de tineri, care mai de care mai zgomotoși și mai neastâmpărați. Problema nu constă însă, în aceste attribute specifice vârstelor pubertății. Ci faptul că în urma lor, acești adolescențși lasă, seară de seară, mormane de coji de semințe, cutii de bere, pet-uri de suc și ambalaje de dulciuri și chipsuri. Foarte interesant este faptul că la intrarea în parcuri ești somat, prin afișe mari, cum că spațiile sunt supravegheate video. Stați liniștiți, nu vă supraveghează nici Han Tătar, puteți arunca pe jos liniștiți, în continuarea acestor obieciuri care vă descalifică nu doar pe voi cât mai ales pe părinții voștri! Mulțumim, din nou, municipalității, pentru aceste camere de luat vederi mincinoase și inutile, dar și acestor tineri care nu vor reuși niciodată să se civilizeze și să fie ceea ce, de altfel, văd pe la alții, pe Facebook ori Instagram. Vai de capul nostru!

# Cică autorităţile se dau de ceasul morţii să eradicheze cerşetoria în Zalău şi, când colo, chiar persoane din sistem dau bani celor care stau cu mâna întinsă. Afectuoşi şi empatici oameni mai sunt prin clădirile centrale.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Alfaman

  Ce sa le faci? Copii de taranoi nespalati,needucati care ar trebui sa se mute la sat ca acolo le e locul.

 2. bai boule de la 12.57

  nu sunt copii de tarani de la tara !
  sunt copii de TARANI de la oras, TARANI cu bani multi, cu relatii peste tot, care stiu ca nimeni si nimic nu se atinge de copii lor, niste handicapati cum sunt si Taranii de parinti ai lor !
  camerle video functioneza foarte bine si politia isi poate face treaba, daca ar fi lasata sa si-o faca !!!
  dar problema este la conducerea Politiei Municipale de Ordine Publica / Jandarmeriei si a Primariei Zalau ! cat timp politia romana nu se „coboara” la acest nivel, iar primaria nu ii lasa pe cei de la Politia Locala sa intervina, nu o sa vedem nici o schimbare in bine.
  la orice intalnire, mai ales la cele ale ATOP, nu auzi decat tampenii si fara nici un rezultat, nu ai ce sa te mai astepti
  legi proate facute de oameni prosti si corupti, iar de aplicarea lor depindem iar de tot felul de oameni politici de o calitate indoielnica

Leave a Comment