Zvonoteca

# De parcă n-am avea destule probleme care zac nerezolvate în municipiu, a mai apărut una, bonus, pe străzile prăfuite ale Zalăului. Cablurile secționate și lăsate în voia sorții, pe trotuare sau carosabil. Dacă până ieri, cablul tăiat, care se întinde pe vreo 15 metri pe trotuarul de pe strada Nicolae Titulescu nu a fost revendicat ori ridicat de nimeni, au mai apărut și altele, de data asta pe strada Gheorghe Doja. Nimeni nu știe ce sunt – or fi cabluri de tensiune, astfel încât să faci un break-dance dacă pășești pe ele, or fi de internet sau TV? Poliția Locală a spus că nu deranjează pe nimeni, autoritățile locale n-au călcat, încă, pe ele, așa că deja ele fac parte din urbanistica municipiului și zac pe mai departe, nebăgate în seamă. Până s-o întâmpla o nenorocire, că la noi, știți cum e, numai din asta învățăm…

# Chiar dacă au jurat pe roșu că, odată cu valul de căldură, dau undă verde la lucrările de pe următorul tronson al bulevardului zălăuan, autoritățile din municipiu par să fi adormit din nou la semafor. În afară de câteva borduri mutate doi metri mai încolo pe scuar, bulevardul e praf și pulbere. La fel de praf ca nervii și răbdarea celor care zilnic își fac terci mașinile, prin gropile mirificului nostru oraș.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    cand cade un cablu de curent electric, cei de la electrica intervin destul de rapid/promt !!! ei nu se joaca, caci sunt buni de plata daca se intampla o nenorocire !!!
    dar in 99,99% din cazuri, sunt cablurile celor de la televiziuni/internet, si daca atarna si nu a intervenit nimeni, prindeti de cablu si trageti tare si rezovati problema !!! la mine la bloc a atarnat un asemena cablu, l-am agatat dupa masina si m-am ales cu peste 100 de metri de cablu, bun de legat la gard !!!

Leave a Comment