Zvonoteca

# Începe țigăneala politică, evident, cu concursul maselor care abia așteaptă să-i dea la cotonoage, adversarului. Vreo manifestare a maghiarilor, în oraș? Hai pe ei, pe mama lor. Vine usereu, peneleu, sau Dumnezeu știe cine? Sare pesedeu, cu bunică, străbunică, cățel purcel, toți roșii până în maduva oaselor. Acum… ce să spunem, ăștia de-s la putere (pentru ei, că pentru noi… ne-am convins cum conduc) e adevărat că nu prea pot fi atacați, că nu ai unde și când, pentru că la ei nu s-a mai auzit de vreun eveniment populist sau vreo conferință de presă de peste zece ani. Deh, așa e când ești sigur pe tine, nici nut e mai ostenești măcar să te lauzi în public, doar că și socoteala aia de acasă nu se va mai potrivi foarte mult cu cea din târgul electoral care ne așteaptă. Că ulciorul ăla vestit merge și el la apă, dar până la urmă se face țăndări.

# Iar s-a restricţionat circulaţia de-a moaca pe bulivar, pe motive care ţin, cică, de “viaţă”. Te minunezi când vezi ce acţiuni au loc în oraşul asta și cum oamenii chiar nu realizează cât sunt de folosiți și manevrați. Ţara arde şi baba se piaptănă! Adicătelea mobilizezi oamenii de ordine la un marş şi un la un jaf te faci că plouă? Vax albina. Ar fi mai indicat un marș pentru viață în care să scandăm în calitate de pietoni ca șoferii să nu mai intre cu viteză de raliu în intersecții ori pe galben sau să oprească la trecerile d epietoni fără să dea ochii peste cap. Cam acela ar fi un marș pentru viață cu finalitate, dar și cu final… fericit. Bun şi un marș împotriva hoţiilor şi a jafurilor, poate poate s-or simți cei care iau salariu bun și tichete de vacanță tocmai pentru a desfășura o muncă în acest scop… siguranța cetățeanului, la fel de bun și un tradițional “ -Marș, la muncă!”, acolo unde e cazul… Pentru anul viitor, căci ediția 2019 s-a epuizat, nu uitați nici de scopurile din culisele autorităților, care de-aia nu mai pot, de bunul mers al vieții voastre. Izul electoral… pute de-a dreptul, chiar și în aceste acțiuni așa-zis nevinovate. Trucuri vechi!

Alte articole

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Ciolos ptesedinte.Amin.

 2. Anonim

  securistu marc si gasca psd, taraturi ale societatii, comunisti borati. Nu va e rusine de cum arata Zalaul, ma jigodii comuniste?

 3. Anonim

  Salajul isi merita soarta. Sper sa iasa tot bolsevicii rosii si sa inchida Tenaris si Michelin. Votati ciuma rosie, de 30 de ani Salajul de depopuleaza. SJ este o pata rosie in Ardeal, mai rau ca Teleorman. hai ciutu, securistu marc, militianu pop, nosa betivu, asta va trebuie salajeni prosti. Zalauanii nu au bani nici sa-si ia pita cu salam.

 4. Alegator

  CU Ciolosisti si PNListi ajungem sigur la sapa de lemn . CU bune si rele dupa Marc si ai lui se vad lucruri palpabile -spital exemplar,drumuri in judet,,cultura ,sport industrie sustinuta . Chiar daca deranjeaza ciolanisti de meserie,niste putori care doar vreau accesul la ciolan sa mai roada si ei ceva . IPOCRITI cat cuprinde !

 5. Anonim

  Cartitele de noapte PDListe si Coilosisti de mai sus NU au somn ? Ce jigodii sa stai noaptea la panda unui articol si sa postezi ….primul pentru a DENATURA la prima ora a dimineti… Asta e calitatea celor din opozitie in aceasta perioada , oameni fara capatai si serviciu in majoritate platiti doar ptasa ceva si din cand in cand sa iasa pe platou . TRANTORI de serviciu !!!!!!

Leave a Comment