Zvonoteca

# Sălăjeanu’ – om cinstit până în adâncul sărăciei lui. Găsește bani pe stradă, picați ca din cer, și aleargă într-un suflet cu ei la poliție. Nu e primul caz când cetățenii găsesc sume considerabile pe stradă, iar acum jibouanul în cauză, a procedat așa cum toți cei care suntem cu capul în nori și pierdem ceva, ne-am dori să procedeze oricine. A dus banii la poliție. Nu se știe dacă omul nostru a fost recompensat pentru gestul lui, deși cu siguranță nu aștepta acest lucru. Așteptăm o completare la comunicatul Poliției, pentru că vrem să știm dacă norocosul care s-a trezit cu bănuții înapoi în portofel a făcut ceea ce e firesc să facă într-o asemenea situație. Că de „mulțam’” e plin podul peste tot.

# Cine nu crede că duduie şi bubuie economia la Zalău poa’ să iasă la orele de vârf să vadă agitaţia din trafic. Adicătelea, dimineaţa când merg pruncii la şcoală şi oamenii la lucru. Se circulă bară la bară şi ce de înjurături şi claxoane se mai aud! Aşa duduie economia, de mâine-poimâine vom vedea oamenii cu scări în spate. Gropile-s de vină, dar şi alea sunt un semn că la Zalău economia prosperă ceva de speriat! Încă ceva: cine nu crede că economia duduie şi că puterea de cumpărare a zălăuanului a crescut, să meargă la magazinul din buricu’ târgului, la ore de vârf. E full de lume la casă. Şi-s maxim două case deschise, că cică n-au oameni. De ce n-au oameni? Pentru că duduie economia şi nu se înghesuie nime’ să se angajeze pe doi lei, vorba unui fost sinistru al muncii. Mai e ”umpic” şi ”esplodăm” de atâta bine, aveți de grij!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. str. Closca

    cel mai bun exemplu de „crestere economica” in viziunea PSD !!!!
    p.s. cica lucrarea nu o sa mai fie decontata din fonduri europene cum era initial proiectul. Asa de multe modificari a suferit proiectul initial incat nu o sa mai poate fi decontat prin bani europeni.

Leave a Comment