Zvonoteca

# Sărăcie lucie în judeţul ăsta şi în oraşu’ numit Zălau. Nimic nu mai e cum a fost odinioară. Dacă au ajuns şi cerşetorii să migreze în judeţele vecine, vă cam daţi seama cum merg treburile pe la noi? E şi rentabil pentru ei. Merg dimineaţa şi seara se reîntorc cu trenul. Returul e gratis, că cică oamenii legii îi duc în gară şi îi urca forţat pe tren. Vorba unei cunoştinţe, în Sălaj ”este de toate”. Nici cerşitul nu mai ce a fost. Cu încasatul amenzilor a fi mai greu! Când n-ai nimic, nici indispensabili, amenda îşi mai are rostul?

# Ce bine-i să fii şef, să ai maşină de serviciu şi să te plimbi când doreşti pe banul public. Mai înţelege şi muritoru’ de rând când sunt nevoi, dar nici chiar aşa. Zilnic, zilnic cu maşina enstituţiei: la şcoală cu copilu, la piaţă după gogoşi, la magazin după serveţele? Las-o naibii de treabă, măi directore! Las-o mai moale şi fă mişcare că nu-ţi strică niţică plimbare pe jos.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  stie cineva un sef care are la dispozitie masina / sofer care nu nu profite la maxim? unul ?!?! haideti cu un exemplu ! unul in viata !!!
  mergeti la directia Agricola si vedeti dimineata cate masini de institutie sunt in curtea aceea mare si apoi mergeti dupa masa si mai bine de jumatete, cele care arata bine , nu mai sunt acolo

 2. Anonim

  si apropos, cine masa din PSD, de la primaria Zalau a cacat idei de a face parcare cu plata in fata la directia Agricola salaj?? acolo venim de l tara si acuma trebuie sa platim si parcare !!!
  sa-ti fie rusine nenea primar, caci la amgajatii tai le-ai facut parcare private, doar pentru ei si cu bariera

 3. Ospiciul de Cadastru

  Directorul de la Cadastru de 8 luni face naveta La Simleu zilnic cu masina institutiei,pe bani publici,cu acordul Prefectului sí a DIR.GEN. ANCPI.

Leave a Comment