Zvonoteca

# Știm că-i iarnă și că la tăți ni-i greu, dar faceți ceva băbăieți cu craterele ce s-au crăcănat lunile astea pe majoritatea drumurilor din Zalău! Nu, nu vorbesc despre drumurile forestiere, ci despre cele mai circulate artere rutiere din municipiu. Așadar, la treabă, că deja ne rupem mașinile!

# Într-un oraş atât de frumos, cu-un trecut atât de glorios, în mijlocul unor oameni atât de deştepţi aflaţi în funcţii, cum să nu fie o adevărată religie iubirea de ţară şi cum să nu-ţi ridici fruntea ca falnicii strămoşi de odinioară, mândru că poţi spune “sunt roman”! Aşa fuse şi la Ziua Culturii, o zi care se duse. Toţi cu capu’ sus şi cu mâinile la inimă, plini de patriotism, debordant de-a dreptu’!

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Mai, frate pe astia de la CFR nu-I atentioneaza nimeni ca nu fluiera, ce fac mecanii de trenuri de ce nu fluiera, nici cand intra in gara nici cand ies ,se cred in vazduh. Sunt din ce in ce mai multe accidente feroviare, dar, ei sunt atta de comozi, nu ar fluiera ,pentru nimic in lume, las de ce trece calea ferata, bietul cettatean trebuie sa stie ca vine trenu,nu, ca mecanicului ii este foarte greu s afluiere, .Fluiera frate ca nu-I pe bani,si nici impozitabil

  2. Anonim

    Impozabil – cel care vrea sa fie fluierat

Leave a Comment