Zvonoteca

# Ia ghiciți cine se plimbă când are chef cu cea dintâi mașină a primăricii, ziua în amiaza mare, cu tupeu, pe banii contribuabililor?
Ați ghicit, doamna primăriță. Pe principiul “ce-i a soțului e și al meu”, primărița – evident, cu acordul tovarășului de viață, ales primar – și-a băgat cu tupeu limuzină și șofer de la municipalitate, ingorând pulimea plătitoare taxe și impozite. Și nu-i prima dată și, bineînțeles, nici singurul caz, stați relax. De ce se întâmplă asta? Pentru că ei pot și, normal, pentru că noi acceptăm. Dormi națiune, mai poți să dormi?!

# Îngrămădeală mare la Revelionul Seniorilor din Sălaj, ce va avea loc peste doar câteva zile. Deși sunt disponibile în jur de 320 de locuri, mii de pensionari din Sălaj și-ar dori să participe la acest eveniment și să mai iasă, pentru doar câteva ore, din necazurile, lipsurile și problemele cu care se confruntă pe tot parcursul anului. Dar, așa cum e și la biletele pentru oblojirea oaselor, unde se înscriu 5.000 și pleacă la nămol 50, așa e și aici. Doar 300 vor fi norocoșii care își vor invita la dans partenerele de viață, la un revelion ca în filme. Poate că pe viitor, marii sponsori, care “erau pe când nu s-au zărit, azi îi vedem și nu sunt”, vorba poetului, se vor gândi să dea un bănuț și pentru această categorie socială, și în loc de 300 de locuri să fie măcar o mie disponibile. Că ei ne-au crescut, ne-au educat și ne-au făcut ceea ce suntem azi.

Alte articole

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Pai,atia nici nu cred caisi mai tin masini personale. Nu au bani saracii..

 2. Anonim

  Folosirea bunurilor instituției în scopuri personale constituie infracțiune. Ziaristule.. de ce nu depui o plângere la parchet, unde cu doi martori, poți face minuni.

 3. Anonim

  E delapidare. Cum de le-a scapat celor din PZD-ALDE sa nu o dezincriminize, dar nu-i tarziu. Se face odata cu amnistia si gratierea, ca folosinta banului public in interesul personal al membrului de partid sa fie legal.

 4. Anonim

  Nu ai nevoie de martori, Zalaul e plin de camera video care filmeaa tot ! Deci daca un procuror vrea sa se autosesizeze, o poate face linistit.
  Este cunoscut cazul unui politist care a circulat cu numerele expirate/false pe sub toate camerele video din oras !
  dar e normal ca primarul sa faca naveta in Criseni in fiecare zi cu masina institutiei? Caci primarul ZALAULUi locuieste in CRISENI ! o fi legal ?
  dar cati dintre directorii/sefii de institutii publice nu folosesc bunurile statului in interesul personal, a lorsi a familiilor lor ?!?!
  Ciunt in ultimi 20 de ani a fost tot timpul „ales” = „unsul lui Dumnezo” si s-a invatat sa faca totul cum vrea el, indifferent de lege si bunsimt !
  si pana la urma, o sa vedeti ca Ciunt, o sa-i ia locul lui Nosa, o sa fie si parlamentar si o sa-l doar in cur de noi. ii pasa doar de el si de ai lui PSD-isti !

 5. Anonim

  Prima Doamna a Zalaului este,de fapt,Prima Doamna a Criseniului,ca acolo au casa si masa.

Leave a Comment