Zvonoteca

# Abonata rubricii “Ai parcat ca o bovină” rămâne, pe mai departe, duduia cu bucle, dar și cu circumvoluțiunile creierului încleiate în fixativ. Cea care, delși e o simplă angajată în împărăția roșie a învățământului sălăjean, crede non stop că tupeul face legea. Da, da, doamna care sidează și în 2019 și ocupă trotuarul cu rabla ei deși locuri de parcare sunt din belșug în locuri mai puțin nesimțite! Nu o interesează faptul că i se atrage frumos atenția, a unsprezecea oară, pe această cale – de vreme ce poliția locală tace și închide ochii, de ce să nu parcheze ea în continuare așa cum vrea ea, în timp ce parcarea situată la 20 de metri distanță este literalmente goală? Pentru că poate. Pentru că pesede. Pentru că poate fata. Zilele trecute, un șofer care nu știa că acela este locul de veci al făptuitoarei, a parcat și el, hop – țop acolo, motiv ca pupăza să își întrebe colega, dis de dimineață, ofuscată și zburlită toată: -A cui e, dragă, mașina asta, știi?
Alo, primăria, poliția, locala, casa de nebuni: chiar toți zălăuanii sunt luați efectiv de proști, încontinuu? Dacă ei nu îi este jenă, vouă, că luați salarii de mii de lei și amendați selectiv, nu vă este rușine? Da, știm, “numai defăimaț” , dar ne facem și noi datoria?

# Bătrânii și copiii cad, zilele astea, ca popicele pe platoul din centrul Zalăului, acolo unde aderența trotuarelor e aproape de zero și pe timpul verii, când plouă, darămiteri la temperaturile astea. Cei cu capetele sparte sau cu membrele rupte pot să le mulțumească stimabililor care ar trebui să se ocupe cu deszăpezirea trotuarelor de pe spațiul public din municipiu.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Cat timp primarul Zalaului, nenea Ciunt, nu este deacord cu amendarea si mai ales cu ridicarea masinilor parcate neregulamentar, toti smecherii, nesimtitit, PSD-isti, o sa parcheze unde au chef !!!
  Cei care ne conduc, PSD-ALDE, sunt un partid de hoti, corupti, excroci, si singura lor prioritate este sa aiba grija, sa faca totul in asa fel, ca cei asemeni lor sa nu fie deranjati de nimeni.
  Pori parca oriunde si practic, nimeni nu iti face nimic ! Cate un fraier (un politist de la rutiera, BAL….. 🙂 o mai musca, in rest in oras este vraiste ! Daca ii intrebi pe cei de la Politia Rutiera, ceea de stat, 0260 611677, ei te paseaza, te trimit la Politia Locala, iar acestia ridica neputinciosi din umeri. Legi pentru hoti, facute de hoti !!
  p.s. sunati la politie, nu ceea locala si vedeti ce raspuns primiti. Dupa aceea sunati si la politia locala si urmatiti cum se roesc telefoanele mai marilor din primarie, politica noastra de rahat, etc.
  intrebati sefii politiei salajene, pe cand o sa fie deacord cu pornirea radarelor fixe din Zalau ?!?! asteapsta sa moara si politisti ? nu au murit destui oameni in oras, loviti de tot felul de nebuni, care nu se mai tem de nimic ?!?!

  1. Maria

   Cine e duduia despre care s-a scris? Multumesc!

 2. Anonim

  Subscriu,un comentariu pertinent si realist.Asa arata Zalaul pesedist !

Leave a Comment