Zvonoteca

# Când zvonăraşul a atras atenţia că unii purtători de cuvânt sunt folosiţi pe post de pozari personali pentru boşii proprii, în loc să-şi facă treaba pentru care iau o leafă de mii de lei, unii/unele s-au supărat într-atât că nu mai dau „bună ziua” pe stradă. Poate şi-or deschide, până la urmă ochii şi mintea, şi vor înţelege penibilul situaţiei. Penibil care a culminat zilele trecute când au însoţit cuplul „edilitar” la urne pentru a-şi trage în chip şeful.

# Cuprins de entuziasmul provocat de o recentă „captură”, un alt purtător de vorbe din „cartier” s-a apucat de postat în mediul online, să vadă lumea că ai lui colegi au ac şi de cojocul marilor infractori, şi nu doar de cel al manifestanţilor. Acţiunea a fost cu atât mai eficientă cu cât capul bandei a fost capturat şi făcut de minune pe reţelele de socializare. Şi ca să respecte legea de protecţie a datelor personale, un patruped, care a coordonat întreaga operaţiunea, a fost postat fără cap, nu care cumva să se lase cu vreun proces la Înalta Curte a Drepturilor Animalelor.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  ma duc luni la primarie la prima ora, si sunt pus sa astept o ora, poate doua, pana iese dom director de la sefu’ ! cica e sedinta la dom primar.
  stau cat stau si ma trece la buda. imi cer scuze respectuos la doamna si o intreb, unde ma pot duce sa scap de o mare grije !
  ma trimite jos, sub trepte !
  ajung acolo, gasesc o buda chiar sub trepte si intru bucuros, desi eram nelamurit daca intru la femei sau barbati?!?
  ca un „bou” ma pun pe buda, scap de greutati si atunci ma luminez la fata 🙂 oare am hartie?????? in suport nimic, in buzunar la pantaloni nimic, dar avem hartiile pentru dom director in mapa1!!
  no amu ghiciti voi cu ce m-am dus la dom director dupa ce o iesit din sedinta de la sefu;’ mare ?????
  noroc ca o curs apa din belsug la robinet, desi nici sapun lichid si servetele pentru maini nu erau
  no asta experienta la primaria zalau

Leave a Comment