Zvonoteca

# Dacă birourile din instituţiile publice par desprinse din Neckerman, nu acelaşi lucru îl putem spune despre grupurile sociale. Nu doar că arată precum în urmă cu câteva decenii, dar mai şi emană un damf de-l simţi de pe hol şi-ţi vine să o iei la fugă.

# Unitatea cea mai mare din județ care ne oblojește rănile și ne grijește de sănătate, are un program de vizitare a bolnavilor de te bagă și pe tine în boală de nervi, sănătos fiind. Dacă ești necăjit și ai un apropiat în spital, poți să-l vizitezi fix între orele 14 și 16. Adică îl vizitezi… nu, pentru că 99,9 la sută din populația sălăjeană cu loc de muncă se află între aceste ore la serviciu. Zici că regulamentele astea sunt făcute în ciuda oamenilor. Am tras cu ochiul și la lege, unde spune ca e permisă vizitarea pacienților până la ora 20, dar și pe la alte unități din țară care au un program relativ uman, vizitele fiind premise între orele 15 și 20. La noi, toate cu fundul în sus, inclusiv într-un loc în care înțelegerea, flexibilitatea și factorul uman ar trebui să fie cap de frază în orice anunț. Trist!

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    nu e singura institutie PUBLICA care are relatiile cu publicul doar intr-un interval scurt de timp.
    Nu am inteles niciodata cum se face ca o institutie PUBLICA sa iti inchida usa in nas la ora 14:00 !!! Nu se mai lucreaza cu publicul desi este institutie PUBLICA !

Leave a Comment