Zvonoteca

# Zvonărașul revine cu rugămintea adresată autorităților municipale de a face un efort financiar (care nu e uriaș) pentru instalarea în cea mai importantă stație de autobuz din Zalău, cea de la Silvania, a unui automat de bilete. Până acum câteva luni, doamna de la perne și cearceafuri, plasată după tejghea în magazinul din zonă, se mai băga în activități caritabile prin care ajuta operatorul de transport local cu vânzarea de bilete de călătorie, însă, se pare că s-a săturat și ea de muncă voluntară. Așadar, dacă pentru un chioșc de bilete nu mai putem face un efort pentru că ar fi necesar și un angajat în plus, ocupând și spațiul în zonă, pentru un automat mic și modern, plasat exact lângă stație, n-ar fi un capăt de țară. Altfel, ești nevoit să mergi fie la Casa Sindicatelor (unde, de multe ori, fetele de la chioșc rămân fără bilete!), fie să traversezi toată intersecția după ce aștepți șase minute la semafor, pentru a cumpăra un amărât de bilet de călătorie… .

# Pe vechea, străbuna și actuala centură a municipiului, pe lângă drumul care numai a șosea nu arată, au început să se strice și trotuarele. Mămicile ce sunt cu cărucioarele prin zonă, au ales carosabilul. În primă fază am spune că este inconștiență, dar neputând împinge cărucioarele prin șanțurile de pe trotuar, asta e… . Până când se întâmplă o nenorocire. După care luam măsuri, facem comisii, căutăm vinovați. Tipic românesc.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    pe aceea strada at trebui INTERZIS STATIONARE masinilor ! mai ales a riveranilor si mai ales a SAMSARILOR de masini ! Sunt zone in care se lasa masinile chiar sub semnul de interzis !
    dar cat timp politia de stat nu se implica, ceea Localoa nu are unda mverde la primar sa dea amenzi pentru asa ceva nu se intampla nimic. Poate nu at fi rau ca cineva sa faca o plangere impotriva administratorului acelui drum !

Leave a Comment