Zvonoteca

# Pierdut firmă care se ocupă de reabilitarea Bulevardului. O declar nulă! Cu alte cuvinte, pe înțelesul neuronilor obosiți ai celor care își bat joc de banul zălăuanilor, iată că firma de casă a municipalității, care s-a “luptat” câteva zile bune să decoperteze câțiva zeci de metri pătrați de asfalt de pe pasarela de la gară, a dispărut din peisaj de mai bine de o săptămână. Așa că, după ce a plouat zilele astea, decopertarea asfaltului s-a lăsat cu niște cratere mai mari decât capul ălora pe care-i așteptăm să ducă la bun sfârșit un lucru început deja de… mântuială. Și-apoi, mașinile noastre susțin că porțiunea aia de bulevard era cu mult mai practicabilă, așa, nedecopertată. Dacă acesta este ritmul și calitatea lucrărilor la reabilitarea bulevardului, vă garantez io, pe cuvânt de zvonăraș, că localele îl prinde pe primar “decopertat” de majoritatea voturilor șoferilor care l-au susținut la precedentele alegeri. Și nu-i deloc un număr de neglijat.

# Nu știu cum se întâmplă, dar căruța aia cu proști a pierdut pe drumurile Crișeniului câțiva dintre pasageri. Două zile, mai precis sâmbăta și lunea ce-au trecut, comuna a rămas fără apă după ce, în cele două zile, tot atâțea Doreii (pluralul de la Dorel idiotu’) au spart conducta principală de apă potabilă cu cupele de la excavatoare. Noroc cu intervenția promptă și plină de spume a celor la la “ape”, care au limitat cât au putut orele în care oamenii au rămas fără apă la robinete.

6 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  marca PSD ! minciuni si coruptie !

 2. Anonim

  Ia mai criticati si firmele private care dau salar minim pentru munca de ocnas!

 3. Niste nenorociti cu totii!

  Mandatul lui Ciunt egal doi ani de facut nimic, doi ani de sfidare la adresa zalauanilor.
  Asta, cand merge acasa la Criseni, chiar nu vede ce cratere sunt in zona pasarelei de la Casa de Pensii?! A decopertat si a inlocuit niste gropi, cu niste gropoaie.
  Sa-l vad sa vad ca mai vrea sa candideze peste vreo doi ani ca il scuip intre ochi.

 4. Anonim

  nu vede gropile,se pierde in ele…..

 5. Anonim

  Lasa ca rezolva Balajel!O cauta la container

 6. DODO

  Se va lucra in trei schimburi,la standarde ridicate spunea Balajel.
  Cata nerusinare.minciuna,ipocrizie.Rusine.Porcilor.

Leave a Comment