Zvonoteca

# Noii directori de institutii deconcentrate au participat, uau, la prima sedinta de colegiu prefectural (in noua schema). Mintenas, aceiasi noi directori vor participa la primele sedinte la partid, of, mai, mai, pentru campania electorala din toamna. Dupa care vor pleca linistiti in concediu. Daca ii lasa partidul, bineinteles.

# Salariul prefectului ar fi numa de vreo 50 de milioane, dupa ce mai anul trecut, reprezentantul Guvernului in teritoriu avea cata 90 de milioane. Mai, sa fie?!? Dupa ce i-am auzit si pe mai multi directori de deconcentrate plangandu-se ca au salarii mai mici decat subordonatii din dotare, mai ca ne vine sa le plangem de mila. Vor recupera greu banii bagati in campaniile electorale. Poate vor iesi si pe minus. Daca le mai cere si partidul, au dat de dracu! Isi vor da demisia din functie.

# Interesanta stirea ca pompierii salajeni au fost chemati sa salveze o mata. Bine ar fi ca pompierii sa fie chemati sa salveze si firmele din Salaj. Care, evident, o duc din ce in mai bine. Miaaau!

Alte articole

Leave a Comment