Zvonoteca

# De cât miserupism trebuie să dai dovadă când în faţa firmei tale este patinoar şi tu aştepţi să ajungă citadinii ca să arunce cu sare? Unde mai pui că eşti şi în buricul târgului, într-o zonă intens circulată de pietoni! Dacă nu pentru trecători, batăr pentru cei care îţi intră în „casă”.

# Forfotă mare printre reprezentanţii puterii şi cei ai opoziţiei când s-au trezit, la un eveniment monden, că li se bagă pe gât 10 batiste cu 500 de lei bucata. După intense negocieri, au făcut jumi-juma, să fie siguri că le ajung banii puşi de-acasă. Dacă „galbenii” au rămas să sărbătorească reuşita, cei „roşii” n-au ştiut cum să rupă uşa, nu care cumva să-i mai pună careva la plată.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    fort n-ai bani? ciunt n-ai bani? balajel n-ai bani?

  2. Anonim

    lasa ca o cumparat Tibi, din banii stansi din firma nevestei.
    p.s.stiati ca firma Citadin a cumparat in urma cu cativa ani o statie de asfat? stiati ca dupoa ce o venit Ciunt la putere, acea statie a fost bagata in conservare si tot asfaltul este cumparat acuma de la firma familiei Marc tiberiu, presedintele pe viata a Consiliuluyi Judetean, Firma administrate de nevvasta lui, care este consiliera locala, este ceea care da ordine la Citadin !

Leave a Comment