Zvonoteca

# Mai vedem și lucruri bune în Zalău. De un pic de vreme încoace, sălile de fitness din oraș sunt pline ochi. Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure, având în vedere cantitatea de grăsime ce atârnă pe cap de zălăuan sedentar. Suntem curioși cât va ține fenomenul ăsta.

 

# Umblă vorba prin târg că, în scurt timp, încep disponibilizările oamenilor inutili din instituțiile publice, după ce s-a ajuns la concluzia că nu mai sunt bani de salarii pentru toată lumea. Sperăm ca, odată cu punerea pe liber a celor care taie frunze la câini e banii contribuabililor, să asistăm și la o eficientizare a activității acestor instituții. Pentru că puțin ne încălzește că moare capra vecinului de la stat, dacă aceasta nu mai dă nici laptele pe care l-a dat când era băgată în manșarier.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  bejinariu corina la fitness

 2. Anonim

  o sa fie pusi peliber, cei care nu au sustinere. Niciodata nu a contat alceva ! Osa se incerce sa efie eliminate oameni incomozi, cei care „deranjeaza” clasa conducatoare. Este de notorietate faptul ca cei delaputere isi elimina oameni care se opun lor, ssi nu in ultimul caz, cei care nu se supun deciziilor departed.
  in ultimul an au fost anhajati o multime deoameni la stat, topti pefunctii si salrii frumoase. Pe toti ia recomadat partidul si nu pregatirea profesionala.
  faceti o simpla verificare, doar pentru a afla, cati /cate personae au fost „ransferate” pe posture la stat, fara sadea macar un concurs. Este la moda sa iei o persoana si sa o „bagi” la o institutie, peo functie frumoasa si bine platita, fara examene, ci doar prin transfer.
  si credeti ca asemenea oameni o sa fie dati afara?

Leave a Comment