Zvonotecă

# Noile salarii în unele instituții sălăjene, după „măririle” de necuprins trâmbițate de guvernanți, sunt demne de a fi menționate în presă. Nu sunt puține cazurile în care, unii funcționari, în special cei care lucrează cu norme reduse, s-au trezit în această lună cu… 40 de lei pe fluturașul de salariu. Prin urmare, glumele de la tv, cum că vii cu bani de acasă ca să îți achiți asigurările, s-au dovedit a fi cât se poate de reale. Urmează, în modul cel mai firesc, demisii în lanț. Pentru că, atunci când minți cu nerușinare în campania electorală și te trezești că, după doi ani, nu ai cum să faci nici 10 la sută din ceea ce ai mințit, meriți să mai lucreze satana pentru tine, și nu un om normal care muncește și are nevoie, ca oricare altul, de o siguranță că își primește lunar mizeria de remunerație.

# A nins vineri din nou peste Zalău. Ce-i drept, a nins peste noapte. Dacă drumurile au fost cât de cât curățate, nu același lucru am constatat că s-a întâmplat pe trotuarele municipiului. Iar dacă pe citadiniști oarecum îi înțelegem că au fost concentrați îndeosebi pe drumuri, majoritatea zălăucilor care au obligația să dea cu mătura sau lopata pe bucățica de trotuar din fața magazinelor sau a altor proprietăților private s-au făcut că plouă. Pardon, că ninge. Că așa-i stă bine românului: liniștit, pasiv la problemele din jur și cu stomacul plin. Lui să-i fie bine, că-n în rest poate să tune și să fulgere. În cazul nostru, să ningă…

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    Ce „demisii în lanț”? Nici un dragne, nici o rapandulă de ministră, nici un tîlhar din guvern sau șparlament nu va demisiona vreodată!

  2. Anonim

    PSD pe paine = rahat pe paine

Leave a Comment