Zvonotecă

# Deși unii parlamentari sălăjeni se băteau cu pumul în piept, cum că că se zbat, nevoie mare, pentru a face călătoriile cu trenul mai confortabile (a se citi normale) – ne referim în special la cursele CFR din Zalău sau Jibou către București și înapoi, iată că acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult decât atât, am pierdut și o cursă importantă, cea de zi, București – Satu Mare, o cursă pe care mulți sălăjeni o preferau celei de noapte. Nu mai garantează nimeni nici pentru cea nocturnă în aceste condiții, astfel încât, călătoria cu trenul până la Bucale și înapoi ar putea deveni în curând o frumoasă poveste din trecutul glorios al Sălajului.

# Îți blestemi zilele dacă ai de-a face cu serviciile Poștei Române. Îți tragi palme, te iei singur la șuturi, îți tragi pumni în mufă și iei toți sfinții la rând, dacă cumva ai cea mai proastă idee și îți faci de lucru la ghișeele îngălbenite de timpuri ale Poștei. Bietele lucrătoare nici ele nu știu ce să mai facă, pentru că aparatura generație 1994 cu care este dotată poștoaia noastră cea păguboasă, le scoate din minți și le trimite direct la psihiatru. După ce bat de zor, câte șapte minute, pe câte o chitanță – pooc! – totul este anulat. Pentru că… „na, că iar m-o scos din program!”. Și dă-i, și bate din nou, coada se învârtoșează, toată lumea transpiră și se umple de nervi pentru că așa-i la Poștă. Și așa va fi în vecii vecilor, amin!

3 Thoughts to “Zvonotecă”

 1. Anonim

  Lasati ca o sa avem tren de mare viteza de la Cluj la Budapesta si mergem noi la unguri, daca la „mitici” nu putem ajunge. Sper ca ungurii sa realizeze atat acest tren de mare viteza, cat si autostrada Budapesta – Cuj, via Zalau. Traiasca , infloreasca si sa rodeasca prietenia romano-maghiar !

 2. Anonim

  Toate sunt adevarate, dar, chestia asta cu plombatul soseselor nu inteleg de ce nu tine, acu s-a plombat pe strazile din cartierul Bradet, si deja dupa prima ninsoare au venit toate plombele sus,la primul dat de matura, pai se poate asa ceva, sa va bateti in acest hal joc de noi,(ma refer la cetatenii care isi achita impozitele, taxele la timp), ca, pana la urma este vorba despre banul cetateanului,
  Ma intreb daca verifica cineva aceste lucrari, daca, sunt sanctionati intr-un fel cei responsabili,?

 3. anonim

  D-l ziarist,chiar ai incredere in COMO,inseamna ca nu il cunosti.Este un mincinos din nastere.

Leave a Comment