Zvonoteca

# Avem, amu, și internet la sate; așadar dezvoltarea în județ nu e doar un simplu paragraf pe o hârtie, cel puțin în privința unor sătucuri sălăjene ceva mai norocoase. Un exemplu pe care toate comunele ar trebui să îl ia, dar mai ales un exemplu pe care chiar și autoritățile din Zalău ar trebui să îl urmeze. Ne referim la instituții importante precum Primăria, Prefectura, Consiliul Județean, ca și Direcția de Sănătate Publică, Spitalul sau alte instituții precum Poșta sau Gara. Posibilitatea de a accesa gratuit internetul în aceste instituții, unde, de multe ori, sălăjenii chiar au nevoie pentru a accesa unele site-uri cu informații, pentru a descărca diferite documente sau a face plăți online nu trebuie să fie un lux, într-un municipiu reședință de județ. Nici costurile nu ar fi mari având în vedere faptul că, practic, abonamentul ar fi același, fiind necesară o investiție minimă în câteva routere pentru ca semnalul wireless să fie distribuit în incinta acestor instituții.

# Un mare ziar de Sălaj, a cărui existență a fost urlată aproape la propriu pe rețelele de socializare, și-a pierdut deja de ceva vreme singurul angajat, după ce nefericitul a refuzat (ori i s-a gătat muniția?) să împroaște în stânga și-n dreapta cu dejecții din latrina publică. Mno, nu că alții ar zburda lejer ca mieii pe câmpii, dar cam asta-i soarta jurnalismului făcut pe “genunche”, de tip SS, ce are ca unică preocupare scormonirea în lada cu rahat. Următorul la rând!

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  cum s-a luat Alexa de amantul vostru preferat, SO cum si scrieti de el!

 2. o investiție minimă în câteva routere

  asta reprezinta doar 5-10% din investitie. La asta se mai adauga, „manopera” lucrarea in sine, cabluri/rwetele, soft, un sau 5 angajati care sa intretina lucrarea, plus un spor de 50% „mita”. fara asta nu se misca nimic.
  iar dupa ce se taie PANGLICA , nu trece o luna si nu mai functioneaza nimic, deoarece nu s-a mai platit la ceva firma „de casa” a PSD-ului, tariful lunar, …. etc

 3. Anonim

  Despre ce ziar este vorba?

 4. Anonim

  CAUTA-L PE IULIAN DUMA SI ITI SPUNE EL DE CE ZIAR E VORBA

Leave a Comment