Zvonotecă

# Ne-a rupt, efectiv, în bucăţi, noul redactor sportiv sau universal, că nici el nu mai ştie pe ce domeniu scrie, de la un ziar concurent. Ne-a surprins cu un titlul prin care ne anunţă că ‘ăl mai mare libero din istorie revine la Zalău. A fost ştirea săptămânii. Pe bune, noi, ceilalţi, nu ştiam că se întoarce pentru meciul de luni dacă nu ne-ar fi anunţat colegul. Luni, ne va anunţa că voleibalistul a sosit, iar după meci, că a plecat. Nu-ţi fă griji, colega, încet, încet te înveţi şi pe noul domeniu. Dacă vrei cu adevărat, poţi.

# V-am mai spus vreodată că, la Zalău, e raiul spălătoriilor de mașini? E atât de mult praf și noroi pe străzile și trotuarele din municipiul nostru, încât, dacă îţi laşi maşina trei, patru zile în curte sau în faţa blocului fără să circuli deloc cu ea, eşti nevoit să te duci din nou la spălătorie. Stratul de praf care se depune pe geamuri e atât de gros, încât e musai să dai din abundenţă cu soluţie de parbriz şi să pui ştergătoarele în funcţiune dacă vrei să porneşti din loc.

Alte articole

One Thought to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    nu asta e marea problema ! problema este MASGA, noroiul de pe carosabil, pe care de multe ori masinile patineaza si creste considerabil riscul producerii unor accidente rutiere
    una din cause sunt toate santierele, care nu respecta regulile de buns simt , cel putin,. Peste tot v4zi bascule, betoniere pline de noroi, care circula nestingherite.
    si asa se ajunge la alta mare problema :
    protectia de care se bucura cateva firme locale, cum ar fi ceea a d-nei Tibi, nevasta lui Tibi Marc. A vazut cineva vreodata ca o masina cu nr. SJ __ DEL sa fie oprita in traffic?

Leave a Comment