Zvonoteca

# Pentru sănătatea aparatului respirator al celor care participa, pe viitor, la consiliile, comisiile şi diversele şedinţe de la Prefectură, recomandăm amplasarea unui detector de damf la intrarea în instituţie. Cei care au uitat că pe lumea asta s-a inventat apa şi săpunul, dar şi cei cu garniturile erodate la supapă, să fie opriţi la poartă şi îndrumați, după caz, fie către un duș fie către un cabinet de proctologie pentru un consult.

# Bine și meritat s-au distrat seniorii Zalăului, ăia care au fost mai norocoși, la sărbătoarea vârstnicilor desfășurată ieri, la Zalău. Căci, vorba aceea, decât tânăr și sănătos, mai bine bătrân și bolnav, nu-i așa? Oamenii au primit, parte din ei, și diplome, buchete și deosebit de folositoarele strângeri de mână; acum… mno, dacă ei s-au așteptat și la niște plicuri, asta e, poate anul viitor, pentru că în acest an fondurile destul de strâmte ale municipalității n-au mai permis și acordarea râvnitelor hârtii bancare, vârstnicilor cu merite deosebite. Cu toate acestea, Primăria a achitat ospățul seniorilor, al cărui notă de plată s-a ridicat la 25 de bulioane vechi. Să le fie de bine și să-i vedem și la anul, sănătoși și în putere, la aceleași mese.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Dreptate

    La Silcotub are loc o forma de protest ale muncitorilor ,ei refuzand sa vina la munca in Weekend datorita discrepantelor mari privind acordarea de bonusuri la doar o parte din angajati….Se incearca incalcarea Contractului Colectiv de munca de Sefii mari , prin modificarea contractului fara acordul ambelor parti, si fara discutii la masa negocierilor cu sindicatul muncitorilor….ITM sa respecte legea—Pt o modificare de Contract Colectic de munca trebuie intrunite mai multe conditii…Dovada convocarii sindicatului—dovada negocierilor, procesele-verbale ale negocierilor,,,…Conducerea Silcotub doreste in forta sa schimbe Contractul colectiv de munca fara negocieri cu salariatii…..Alo, Judecatoria Salaj…Procuratura……

Leave a Comment