Zvonoteca

# În loc să fluidizeze traficul, polițiștii locali mai degrabă îl încurcă. Parcă în ciuda oricărui participant la trafic, comunitarii ăștia circulă cu mașinile din dotare cu viteza melcului beat, de-ți vine să te zgârii pe ochi dacă nimerești în spatele lor. Nici măcar în orele de vârf, când deja traficul în Zalău îi infernal, nu te scutesc de nerușinarea lor, astfel că șansele să scapi din coloanele care se formeză în spatele comunitarilor devin nule. Așa că, răbdare și tutun, iar dacă se poate și-un pumn de extraveral…

# Ar fi foarte bine dacă unii șefi de instituții, înainte de prezentarea în ședințele de colegiu prefectural să comită câteva exerciții de dicție, eventual ținând un creion între dinți sau măcar să parcurgă pe repede-înainte textul cu care se prezintă în fața prefectului. Nu de alta, dar de multe ori îți cauți prin buzunare dopurile de urechi, că mult și bine mai chinuie și limba română, și aducerea ei prin viu grai în atenția mesenilor prefecturali.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  cand esti in patrulare e merge incet, asa fac TOATE echipajele de politie ! nu faci raliu pe boulevard, cum fac unii „meseriasi” !

  iar legat de unii directori sau reprezentanti de institutii, stia sunt oamenii politici NUMITI in functii pe criteriul de „membru de partid”

 2. Anonim

  pe cand centura Zalaului o sa fie functionala?
  pe cand o sa fie scoase din oras toate masinile peste 3,5 tone?
  pe cand masinile de firma o sa fie parcate doar in parcarile firmelor si nu o sa mai ocupe toate locurile de parcare dintre blocuri?

Leave a Comment