Zvonoteca

# Transurbis face ce face și calcă în străchini din nou. După ce în weekend i-a lăsat pe călători fără bilete la vânzare în chioșcurile din centru, joi, o mămică având copilul și căruciorul aferent la purtător, a fost pur și simplu dată jos din autobuz pe motiv că regulamentul Transurbis nu ar permite (!) urcarea în autobuz cu cărucioare, iar cu copii în cărucior nici poveste! Păi ce facem, ne batem joc? Cel puțin așa a stabilit, pe loc, una din vajnicele controloare, pentru că, nu-i așa, ele le știu pe toate. Cu o gură cât platoul de marmură și un scandal monstru ca să o facă pe femeie să se simtă ca ultima contrabandistă, doamna controlor i-a făcut vânt mămicii în cauză, cu tot cu cărucior, să se învețe minte pe viitor și să nu mai comită astfel de infracțiuni care aduc atingere autobuzelor de lux din dotarea Transurbis și deranjează cei cinci – șase călători aflați, de obicei, la orele prânzului, pe traseu. Alo, conducerea? Facem și noi ceva, luăm niște măsuri? Suntem într-o reședință de județ, nu în jungla amzoniană!

# Un zvonăraș ne-a contactat la redacție spunându-ne că nu a înțeles nimic din modul în care a fost asfaltată strada principală din cartierul Păcii. La doar câteva zile după ce a fost refăcută, drumarii din municipiu au spart strada în toate locurile unde existau guri de canal. Foarte ciudat mod de asfaltare. Şoferii au rămas fără cuvinte. Nimeni nu înţelege ce s-o fi întâmplat în zona respectivă și de ce accesul în canale a fost, ca să zicem așa, restricționat. Poate ne lămuresc citadinii.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  mamica trebuia sa sune la 112 si atunci sa vezi spectacol.
  dar am una mai tare:
  O mamica, blonda binenteles, cu o masina mica negra LUPO , cu nr. SJ __ TBH, a reusit sa „obstructioneze” intrarea in spatele scolii S Barnutiu, pana ce au reusit cei de la Salubrizare sa iasa cu mastodonul lor, sa poata intra mamica cu masina in curte.
  Este penibil ca sa blochezi o strada numai ca sa ai nesimtirea de a parca in curtea scolii, in ziua de festivitati.
  Dar ne-am cam obisnuit, ca unii dintre noi sa fie mai NESIMTITI ca altii, sa se considere deasupra altora, caci de la cap se impute treaba. Nu doar la aceasta scoala sunt unii care intra cu masinile in curte, desi este interzis.
  Cum primaria are parcare proprie pentru angajati, la fel are si Prefectura, si Consiliul Judeteam si o multime de late institutii, care isi pun angajatii mai presus de ceilalti fraieri.

Leave a Comment