Zvonoteca

# Nici urmă de autoritate locală la omagiere “Marelui Gușet”, ce a avut loc marți, pe Stadionul Municipal. Nici măcar un funcționar, trimis acolo din partea Primăriei Zalău, în amintirea și pentru respectul față de cetățeanul de onoare al municipiului Zalău, multiplu campion balcanic, Gheorghe Gușet. Singurul oficial prezent a fost prefectul județului. Chiar dacă autoritățile locale au venit, totuși, la ceremonia funerară a marelui sportiv, absența acestora de la omagierea lui pe stadionul din municipiu nu a făcut deloc cinste celor care conduc municipiul. Un ultim gest pe care îl datorau cu vârf și îndesat unui om care a avut mereu Zalăul în gând, pe buze și în suflet, în toate momentele sale de glorie, indiferent în ce colț de lume s-a aflat.

# Electrica are, pe lângă cele mai imposibile facturi de pe Pământ și calcule ale tarifelor care te surprind în fiecare lună, un obicei prost: stinge lumina și pune lacătul pe toate casieriile din Zalău la ora 16 fix. Fraților, v-ați dezechilibrat și ați dat cu cu capul de stâlpul de electricitate? Cum să plătești o factură dacă lucrezi, ca 99 la sută din populația activă a județului, de la 8 la 16, dacă nu chiar 17? Ce facem cu cei care, nefiind bugetari, trebuie să dea cu subsemnatul și când se duc la toaletă sau cu cei care chiar nu pot pleca în timpul programului pentru a achita facturile? E greu să mutăm progrămelul acesta meschin, măcar cu o jumătate de oră mai către seară? Vă doare în priză, descurcă-se fiecare cum o putea…

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Nici nu ar trebui sa mai existe casierii! In tarile civilizate nimeni nu-si plateste facturile la casierie. Au aparut si la noi alte modalitati de plata: la banca, prin PayPoint ori online pe internet. Trebuie odata sa fie si romanii in pas cu vremurile!

Leave a Comment