Zvonoteca

# Primarul zălăuan s-a infuriat, pe foarte bună dreptate, la ultima conferință de presă, în legătură cu un articol apărut într-un cotidian județean referitor la remunerația lunară a sa. “Nu știu de unde ați scos informația potrivit căreia salariul meu este de 10.000 de lei, probabil aveți o matematică diferită față de cea în uz” a spus edilul, subliniind că salariul lunar al primarului municipiului este de 4.273 de lei. “Păi am calculat după ceea ce era afișat pe site-ul Primăriei, ce să vă fac dacă nu actualizați datele”, i-a replicat domnul aflat în culpă, de profesie părerolog. Acest calcul bizar, greșit până în măduva fracției, a fost făcut ținând cont de  numărul existent în declarația de avere a fostului edil, Radu Căpîlnășiu, înmulțit cu neglijență și împărțit la lipsa de informație corectă. A rezultat astfel, în mod cu totul eronat, faptul că primarul nostru ar câștiga peste o sută de bulioane vechi, lunar, în fapt, el câștigând mai puțin de jumătate. “Degeaba vă dau informații și cifre corecte, unii oricum scrieți ceea ce vreți”, a completat edilul, dându-i “replica zilei” ziaristului neinformat.

# Toată suflarea didactică sălăjeană e supărată pentru faptul că anunțata grevă s-a fâsâit în fașă, din cauza cadrelor didactice din țară care nu au ieșit din cuvântul de partid și au refuzat să semneze, deși, firește, nu le stica nici lor o mărire, începând din această vară. Evident că nici conducerea Inspectoratului județean nu a sărit în sus de bucurie când a aflat că profesorii pun de-o mămăligă, pe care ulterior să o arunce în geamurile guvernanților, însă, vorba liderilor care și-au văzut demersul în moarte clinică: “Ce să facem dacă nu suntem uniți, lasă să-și bată joc de noi și să ne mintă în continuare, ne merităm soarta!”

Alte articole

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  ciuntu ar fwte si el dar n-are pe cine, felicitari parerologului ca nu-l pupa in fwnd pe veterinar, ca si angajatii lui muresan

  1. Anonim

   felicitari celor care fac o presa corecta, inclusiv din punct de vedere gramatical. Dupa cum scrii si ce cuvinte folosesti, e clar de unde vine comentariul. Pana una alta, a nu scrie neadevaruri si stiri false nu inseamna ca pupi in fund pe cineva. Mai invata si pe urma revino cu un comentariu ceva mai pertinent.

  2. Anonim

   Pt.matinalul de la 8:12. Se vede ce conditie ai, jalnica! Dupa parerea ta, o stire mincinoasa, nu doar gresita, este o mandrie pentru un asa zis ziarist, nu? probabil faci parte din grupul celor care fac o asemenea presa, numai buna de pus la wc ul din curte. Vai de capul tau si al aluia care a scris prostiile alea! Mai bine iti faceai o cafea la ora aia, poate iti iesea mai bine decat comul fasait.

 2. Anonim

  e mult si asa ma ciuntule, trebuie sa lucrezi pe minimul pe economie la ce lucrari faci, la incompetenta e poza ta

 3. Victoria

  Anonimule din capul listei, dunitale ti-ar plăcea sa iti apara numele in presa, in dreptul unei minciuni? Cred ca nu. Mai si iesi in evidenta, ca păduchele in frunte, cu prostia ta.

Leave a Comment