Zvonoteca

# Sunt câţiva oameni ai străzii care frecventează zilnic centrul Zalăului, mai ales zona din spatele Prefecturii. Într-o zi îi zăreşti dormind pe trotuar, în faţa vreunui magazin, alteori strigă cât îi ţine gura tot felul de onomatopee pe care numai ei le înţeleg. Săracii, au o problemă, e clar, nu e vina lor, dar există pentru fiecare o rezolvare. Luaţi-i, fraţilor şi duceţi-i la un azil sau internat, că-i terorizează pe cei care circulă prin zona unde-şi desfăşoară ei „activitatea”. Ba te mai trezeşti şi cu tot felul de injurii din partea lor, fără să ai vreo vină.

# Premii, diplome, flori şi multe emoţii ieri dimineaţă, la festivitatea absolvenţilor claselor a VIII-a din municipiu. Pe lângă toate acestea, au fost şi mulţi nervi din partea şoferilor, în special a celor care au traversat centrul Zalăului, unde erau nevoiţi să aştepte de trei patru ori la semafor pentru a trece de câte o intersecţie.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  sunt curios cand o sa se trezeasca zalauanii si sa blocheze toata circulatia in oras ?
  asta pana ce primarul cu vicele lui meserias in toate, o sa deschida traficului si stazile din fata Consiliului Judetean si staduta din fata primariei.
  cele 2 strazi sunt inchise doar pentru a fi parcate 2-3 masini de institutiei, masini care au destul loc de parcare in curtea intyerioara a CJ si a Primariei.
  si CJ si Primaria au parcari inchise cu bariera in spatele cladirilor, unde asr putea sa-si tina toate masinile de institutie, iar „privilegiatii” sa se descurce cum ne descurcam toti, sa plateasca si ei abonamente de parcare cum platim toti si sa nu mai fie „iertati” de angajatii care verifica tichetele de parcare, daca isi lasa pe bord legitimatia de service, in loc de abonament sau tichet de parcare.
  este stiut faptul, ca daca ai o legitimatie de angajat la Primaria Zalau, CJ Salaj, Prefectura nu primesti amenda pentru lipsa abonament sau tichet de parcare valabil. Iti pui pur si simplu legitimatia la vedere pe bord si angajatul de la primarie trece mai departe linistit

 2. Anonim

  unde e politia rutiera din orasul asta sa amendeze si SA RIDICE MASINILE PARCATE ILEGAL ?!?! intelegem ca politia locala nu are voie sa dea amenzi, dar ce masa face politia de la IJP Salaj ? unde e politia de alta data din Zalau?
  daca incerci dimineata si dupamasa sa scapi de traficul din centrul orasului, si o iei pe Parcului,Cosbuc, Closca si M. Gorki, pe deasupra primariei si prefecturii, te trezesti ca pe acele stradute, e plin de masini parcate pe partea carosabila si pe trotuoara, masinile riveranilor, care nu se obosesc sa si le bage in curte
  plus mai sunt acele masini si plaforme auto folosite de samsarii de masini, precum si masini aduse la vandu, cum e si acel BMW din spatele catedralei.

 3. Anonim

  Sa „traiasca” P.S.D.-ul, le-a dat drepturi pe care le stiu foarte bine, au „pensii” din care isi cumpara diverse chmicale sau beau pina ii ling ciini la gura…Scandal fac prin centrul urbei si in zona celebrului Adapost de noapte unde terorizeaza prin comportamentul lor verbal atat copii nostrii, cit si personalul care deserveste acest asezamant care ar trebui mutat din cartier!!! Daca sunt pedepsiti se duc pe la marimile orasului unde gasesc „intelegere” si scapa !!!

 4. Anonim

  multi de la centrul de noapte sunt „sclavi” ai unor personalitati din alau si nu numai. Sunt folositi la munci grele, pentru o portie de mancare si 10 -50 de lei pe zi.
  nu e bai ca le da de lucru, dar ii exploateaza ca si pe caini !

Leave a Comment