Zvonoteca

# Nici dacă ar fi adus “specialiști” de peste hotare, municipalitatea nu putea să facă o prostie mai mare decât cea prin care circulația pe strada Simion Oros a fost reluată pentru zece zile dup[ ce a fost anunțată întreruperea ei pentru șase luni în vederea efectuării amplelopr lucrări de reamenajare a fostei piețe. Autoturismele circulă din nou pe drumul dezafectat, înaintând cu greu printre gropi, utilaje, printre norii uriași de praf, în timp ce șenilatele și picamerele muncesc de zor în zonă. S-a vrut, într-o totală întunecime a minții, “fluidizarea circulației”. Care fluidizare… nici Dumnezeu nu știe, din moment ce luni dimineața drumurile din municipiu erau aproape goale. Ne așteptăm ca peste două zile circulația să fie din nou restricționată, nu de alta dar tot centrul Zalăului este sub asediul prafului ridicat în aer de deciziile gen “alba-neagra” ale unor oameni de la vârf care pur simplu nu gândesc atunci când iau o decizie.

# Vuiește municipiul că iar se fac matrapazlâcuri pe la concursurile de obținere a unor posturi în instituții. După ce tot zvonărașul a dejucat, la sfârșitul anului trecut, un astfel de codoșlâc instituțional, iată că suntem sesizați telefonic că la o altă instituție posturile s-au dat pe grade de rudenie și mai puțin pe competențe. În caz că aceste zvonuri se vor confirma, vom reveni cu subiectul dar și cu… subiect și predicat, așa cum stă bine unui cotodian care se respectă.

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  SA NU ZICI CA LA DIRECTIA AGRICOLA SALAJ S-A INTRAT PE „PILE” ?!?! orice „prost cu relatii” ar fi scos asemenea punctaj cat sa fie declarant CASTIGATOR ! subiectele au fost simple si la obiect, oricine s-ar fi asteptat la asemenea intrebari din domeniul de specialitate pe care se angajau. Oricum, ceva tot a fost suspect. Doar cei care au castigat au scos si punctaj mare, ceilalti au fost apoape de zero. Nu a existat nici un concurrent care sa fie situate cumva la mijloc. Ori sus, ori jos ! Important este ca agricultura salajeana a intrat pe manini bune si o sa aiba un viitor luminous !

 2. Anonim

  Dar la ce te poti astepta de la primaria Zalau? Cat timp conducerea e „slaba=proasta=corupta” nimic bun nu poate sa iasa. Un primar care nici macar nu locuieste in Zalau, care inafara de propria avere nu a realizat niciodata nimic bun pentru societate, cu un consilier ungur sovin, care nu misca nimic daca nu pica ceva, un viceprimar roman verde, renumit ca e „foarte dificil” , alti care il cunosc si lucreaza cu el zic ca e „prost”, celalalt viceprimar UNGUR si el, nu ii pasa doar de problemele ungurilor si de problemele ungurilor, un administrator de oras VARZA, care inca nu stie ce ar trebui sa faca in aceea functie, un secretar de primarie, care poate define CORUPTIA in orasul nostru si o mana de consilieri, parca adunati de pe valea Zalaului.
  Dar din acest peisaj nu lipseste decat vreo 1-20 de fete bisericieti, caci popii sunt ca mustele la rahat, cand e de tocat bani publici pe interesele personale.

 3. Anonim

  La Casa Judetean de Pensii, posturi numai cu pile! Halal conducere!

 4. cotoi diac

  [așa cum stă bine unui COTODIAN care se respectă.]
  corect: cotoi diac!

Leave a Comment