Zvonoteca

# În caz de extremă urgenţă, dai cu tunul prin municipiu şi nu găseşti un mediator sau un psiholog care să fie dispus să acorde asistenţă în situaţiile grave, ce se pot transforma în adevărate tragedii, aşa cum a fost şi cazul tânărului urcat pe clădirea CNS, cu gânduri nu tocmai bune. Nu avem mediator, nu avem psiholog, nu avem nici dotare corespunzătoare aşa încât numai un noroc poate face (aşa cum s-a întâmplat şi ieri) ca situaţia să se încheie cu bine. Felicitări comandantului Poliţiei Zalău pentru profesionalism, tact şi felul în care a reuşit să soluţioneze, la faţa locului, acest caz delicat.

# Nevoit să renunţe la şefia unei instituţii pentru a prelua un fotoliu călduţ în Capitală, un fost manager loco nu reuşeşte nicicum să se detaşeze de vechiul birou şi nici de vechile atribuţii. Aşa se face că de fiecare dacă când nu e cu treabă pe la Bucale, face o vizită prin instituţia pe care o poartă la inimă oriunde s-ar duce. Nici han tătar nu ştie ce vânt îl mână prin unitate ori una mama zmeilor a găsit tupeul de a face în continuare pe boss-ul… El încă se crede rege…

9 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Felicitari!

  Pana la urma tot Politia Zalau-i fruncea!
  Felicitari!
  Pacat,insa ca aia din dealul de deasupra lor, care ar trebui sa observe si sa aprecieze asta cu prisosinta,fac ureche shutta,uitand cine-i talpa muncii!

 2. K

  Ce limbi da negoita asta. La scoala lui Felix a absolvit?

  1. Sorin

   Are mai multe scoli, mai mult bun simt si mai mult curaj decat ai tu, de acolo, din anonimatul ala penibil. Canta la alte mese, acolo unde te asculta si cei de teapa ta, ziarul asta nu-i de tine, te depaseste. Next level, numai daca poti desigur! daca nu..asta e, ghinion, te intelegem! 🙂

  2. Anonim

   kkt,iar ai aparut in peisaj?
   Din ce grota punctului G al mamicii tale, ala fleoscait si mirosind a peste alterat ai aparut?
   Alta intrebare mai maro!

 3. Anonim

  Desigur, pentru incompetenti ca tine, o lauda meritata inseamna in mod necesar o limba… se vede ca nu te a laudat nimeni niciodata, si pentru un motiv, cu siguranta, cert.

 4. Anonim

  cum nu sunt specialist? e plin de profesori de religie in tot invatamantul ! si daca vrei meserias, il sunaio pe Petroniu, dadeai si tu acolo, o cotizatie pe 10-20 de ani in urma si vinea asta inarmat si insotit de o mare de pomiime, gata pregatiti pentru orice

 5. Anonim

  si ce mai lipseste la invatamantul romanesc? pe langa popi ratati care predau religie, sa mai bage astia si politica ca si materie, si toti penalii din politica sa devina profesori penstru cursuri penale de politica.

 6. Anonim

  in 10-20 de ani, in Romania nu o sa mai fie populatie in Romania, poate doar asistatii sociali care o s voteze politicieni, iar cireasa de pe tort o sa fie BISERICA, caci ei sunt ca musca pe rahat !

 7. M.T.

  Domnule K, da ca dumitale ti se pare ca a salva viată unui om nu este o fapta ce merita lauda intr un ziar local, nu mai citi presa pentru ca o citesti de pomana… Pentru mine ste foarte util sa aflu ca viată acestui tânăr a fost salvata de un ofiter de politie si ma bucur ca am alfat asta. Merita toate laudele din lume! In rest, tratează ti răutatea si ura asta, te vor imbolnavi!

Leave a Comment