Zvonoteca

# Plin de elevi vezi dimineaţa pe trotuarele din Zalău, mergând, sperăm noi, la şcoală. Unii cu ţigara aprinsă în mână, alţii căutând pokemoni, vorba aceea, fiecare cu ce-l doare. Unii dintre ei, însă, sunt atât de ahtiaţi după pokemoni încât, nu se mai uită la culoarea semaforului şi aleargă pe trecerea de pietoni fără nicio reţinere. Şi te trezeşti pe urmă că plodul pe care tu-l duci de mână în clasa zero, te întreabă dacă e voie să facă şi el la fel când va fi mai mare. Tineret, mândia ţării…

# S-a făcut mare tam-tam după meciul din prima ligă de fotbal în care „câinii roşii” au pierdut la Târgu Mureş. Printre cei luaţi în colimator a fost ‘ăl mai mare cavaler al fluierului dintre cavalerii sălăjeni. Părerile au fost împărţite, ca de obicei. Unii au spus că a greşit, alţii că nu. Culmea e că omu-i dinamovist înrăit, deci, e clar că nu a făcut-o intenţionat. A fost fază grea, spun majoritatea specialiştilor, iar unii dintre ei, nici acum, după aproape o săptămână, nu ştiu cu exactitate dacă a fost sau nu offside.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Alfaman

    Apropo de telefon: am observat ca sexul feminin e mai ahtiat dupa aceasta inventie. Uitati-va cand ies de la cursuri, 9 din 10 sunt cu boticul(de rata in poze) lipit de smart sau il tin la nivelul umarului de parca ar duce vreun organ necesar la vreun transplant pt.o persoana draga.

Leave a Comment