Zvonoteca

# Ieri, pe platou, de ziua pompierilor, au dat o mână de ajutor şi voluntarii de la Crucea Roşie, ocupându-se de cei mici. Lăudabilă implicarea lor, dacă nu ne-ar fi sărit în ochi insistenţele cu care şefa oferea bomboane pruncilor. Cum rămâne, totuşi, cu campaniile alea în care se promovează alimentaţia sănătoasă în rândul celor mici? Sigur, o bombonică nu a omorât pe nimeni, dar venită tocmai de la cei care fac educaţie pentru sănătate, parcă nu dă bine!

# Cu prilejul începerii noului an şcolar, un ditamai şefu` de la o instituţie publică din judeţ adresează elevilor şi părinţilor sălăjeni, în paginile unei gazete loco, tot felul de urări frumoase. Nu am înţeles exact ce legătură există între pruncii care merg la şcoală, părinţii lor şi instituţia care intervine cu salvarea, dar sperăm că demersul nu urmăreşte atragerea de noi… „clienţi”!

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Citiți,vă rog,articolul unuia Szekely de la ,,Graiul,,…

 2. As dori sa atrageti atentia asupra nemultumirii cetatenilor (si am vorbit cu cativa) referitor la schimbarea strazii Closca din strada cu circulatie in ambele sensuri, la strada cu circulatie dintr-un singur sens (dinspre Maxim Gorki spre Biserica Adormirea Maicii Domnului).
  In primul rand nu trebuia facut asa ceva, nu stiu cine a venit cu ideea asta stupida.
  In al doilea rand daca au facut o prostie, trebuiau sa o faca pe jumatate si sa puna strada cu sens unic nu dinspre strada Maxim Gorki, ci invers, caci acum avem doua strazi paralele, Crisan si Closca, ce au acelasi sens de circulatie. Care e strada, domnilor de la circulatie si de unde mama naibii ati mai fost cand ati votat prostia asta, care ma intoarce in sens invers acum, Traianul? Facem transfer de circulatie pe o strada in panta si aflata la triplu distanta decat strada Crisan? Ce facem iarna cu traficul in panta? Sau merge pana la prefectura si aglomeram bulevardul? Cei cativa care puteam sa circulam fara grija semafoarelor, trebuie sa pierdem timp si carburant si sa inhalam noxe la semafoare, nu? Multumim frumos (a se citi baga-v-as in …).
  Iar in al treilea rand, la capatul dinspre Maxim Gorki nu trebuia sa puneti un semn de „Sens Unic”? Doar dincolo semn de „Acces interzis”?
  Anulati decizia aceasta si faceti va rog strada din nou cu dublu sens, caci aglomerarea pentru circa 1 ora pe zi cred ca nu a creat chiar atatea neajunsuri la nimeni, decat eventual la ceva prost de sef de pe la institutiile alea de ne conduc, care probabil a si venit cu ideea. Chiar am dori sa ni se spuna cine a venit cu aceasta propunere. Sa il cunoastem si noi si sa ii cunoastem si motivele.
  Multumesc pentru publicarea reclamatiei / plangerii acesteia.

Leave a Comment