Zvonoteca

# În curând, zălăuanii cu bătături în buricele de la degete, amatori de like-uri și de dat scroll pe facebook, vor avea motive extreme de bucurie. La prețul unui bilet sau, de ce nu, a unui abonament lunar, băieții care asigură transportul în comun din municipiu vă vor pune la dispoziție, în autobuze, internet gratuit. Cică minunea va curge generos, prin „țava” unor routere wireless, pentru tot poporul călător, posesor de gadgeturi. Și asta, ca să intrăm și noi în rând cu lumea civilizată. Noroc că autobuzele și drumurile din Zălau rămân aceleași, ca pe celelalte vremuri, că prea șocantă ar fi fost tranziția spre mai bine în ultimii 26 de ani! Așa că, până la marea schimbare ce va avea loc peste câteva secole, vă urăm călătorie plăcută și… spor la scroll!

# De când s-au schimbat ocupanţii unora din fotoliile de primar de prin judeţ, nu mai dai de ei nici în gaură de şarpe. Poţi să-i suni până-ţi vine rău şi pe telefonul de serviciu şi pe cele zele telefoane personale, că o faci degeaba. Unii ar zice că au oamenii treabă, că trebuie să repare ce-au stricat predecesorii, dar alţii ar putea jura că i-au văzut la plimbare prin Zalău… în timpul serviciului.

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Alfaman

  Elevii (si alte persoane cu IQ subunitar) ramasi fara mega sau giga vor umple autobuzele si se vor plimba din gara’n centru’ doar ca sa dea un like sau dislike pe site-urile de imbecilizare. Pardon, socializare.

 2. D-le primar, cum de nu va venit ideea sa instalati si niste pacanele in autobuze.

  1. Carmen

   Se scrie v-a domnule semianalfabet!

 3. Carmen

  NU,nu,f. corect spus : site-urile de imbecilizare ! Adevar,adevarat !

Leave a Comment