Zvonotecă

# Dacă vrei să te întâlneşti cu un apropiat pe care nu l-ai văzut de mult şi de care nu ştii cum să dai, nu trebuie decât să mergi la shopping într-un hypermarket din târg. Nu contează ziua, nu contează ora, pentru că oricând te-au duce, găseşti acolo tot Zalăul. Tot oraşul se plimbă zi de zi printre rafturi, umplându-şi cărucioarele cu tot felul, că trebe, că nu, şi apoi se plâng despre cât li-i de greu, cât de prost sunt plătiţi şi că în ultimele luni, au mai luat câteva kile în greutate.

# Mari putori mai pot fi unii patroni şi locatari de pe Doja, cum urci pe stânga! Deşi AVE ridică gonoiul la primele ore ale dimineţii, vineri după-amiază, duhoarea şi zemurile din tomberoane se coceau nestingherite la soare, că nimeni nu s-a sinchisit să-şi ia din stradă pubelele împuţite, spre disperarea trecătorilor.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonotecă”

  1. Ziarist nedocumentat. Vineri AVE a ridicat gunoiul la ora 15.

    1. Anonim

      pe dracu la 15. stau publelele cu orele pe strada goale pana isi amintesc proprietarii sa le bage trebuie sa te tii de nas cand treci.

  2. Mari putori unii ziatisti. Pubelele se scot dimineata cand oamenii pleaca la munca si le ridica dupa masa cand se intorc de la munca.iar cel de la 8,24 sa fie sigur ca vinerea trecuta gunoiul s-a ridicat la ora 15.

  3. Pascut Ioan

    Vineri la ora 17 tomberoanele erau la porti si miroseau de iti muta nasul din loc! Chiar si la ora 15 sa le fi ridicat AVE, ceea ce e greu de crezut, tot au ramas acolo pana cand s a facut seara. Iar acest lucru nu s a intamplat doar vinerea trecuta! Stau in blocul de la Unicarm si duhoarea vine pana la noi, pentru ca nici nu isi spala aceste pubele domnii proprietari, ca e greu. Comentezi ca sa nu adormi.

Leave a Comment