Zvonoteca

# Faptele cu violenţă par să intre pe un trend ascendent în municipiul Zalău. Deşi victimele aleg de multe ori să nu mai depună plângere, iar faptele rămân mai mult sau mai puţin necunoscute, acest lucru trebuie să le dea de gândit oamenilor legii, Poliţiei Locale, Poliţiei municipiului dar şi posturilor din comune. Suflul nou, adus de cei 21 de agenţi proaspăt numiţi în funcţii, trebuie să înceapă şi acela să se simtă. Numai în ultimele zile au avut loc, pe raza municipiului, bătăi, ameninţări cu cuţitul, loviri sau agresiuni asupra unor femei, însă multe dintre ele nu au fost reclamate de părţile vătămate. Poliţiştii sunt la datorie, asta ştim şi vedem; însă dacă acest trend infracţional pare să fie ceva mai acut în această perioadă, poate că ar fi o idee bună ca celelalte efective, răspândite în alte zone, să fie redirecţionate.

# Apa de la fântânile arteziene a avut, în aceste zile, gust şi miros puţin mai ciudate decât de obicei. Nu ştim dacă ploile masive din ultima vreme au modificat consistenţa solului şi au afectat pânza freatică, aceea care ne alimentează fântânile din municipiu, sau sunt alte cauze; cert este că DSP-ul ar face bine să comită un nou set de analize şi să le şi expună în văzul omului care vine cu bidoanele, să se aprovizioneze. Multe din buletinele de analiză afişate sunt vechi şi nu mai corespund cu realitatea, iar acest lucru ar putea cauza probleme nu doar consumatorilor, cât mai ales factorilor de răspundere, în cazul unui control de pe la structurile centrale.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Oculus

  Pai cei 21 de agenti boboci nu vor munca de teren ci in birouri. Nu degeaba au inrosit telefoanele parintii atat INAINTE cat si DUPA…

 2. xxl

  In care birouri , ca nu mai incap in birourile politiei ?

 3. Ghita pentru carcotasi

  Cainii mor de drum lung si prostalaii de grija altora!
  iara cu violenta kalimera sta cam asa dupa zicala ca Dumnezo iti da dar nu-ti baga-n traista!
  Comprende?
  Unii si-o cauta fie din trufie fie din neglijenta,cu lumanarea…
  Apai n-a sta militia langa fiecare cascat sau mutalau sau mutalaie sa-i pazasca,ca raportu militist per cetatean este de 1 militian la 6000 de locuitori in municipiu….
  Ase ca suflu nou adus de astia 21 de militisti nou incadrati este ca respiratia facuta gura la kuru unui inecat!
  Infuzia asta de personal ajuta cum ar ajuta natalitatea la maternitatea unui spital angajarea felcerilor la camera mortuara….

Leave a Comment