Zvonoteca

# Vizita Premierului Cioloş la Zalău a fost una foarte bine primită de către oficialii sălăjeni, ei fiind, de altfel şi singurii care s-au putut bucura pe deplin de prezenţa acestuia în oraşul atât de îndrăgit de primul-ministru al ţării. Presa sălăjeană însă a rămas cu un gust amar în urma acestei vizite şi nu neapărat din vina premierului, care este obligat să urmeze pas cu pas protocolul stabilit, ci din vina exclusivă a organizatorilor, care i-au şoptit primului-ministru la ureche că s-a schimbat… modificarea, respectiv conferinţa de presă, firească, normală şi aşteptată, hop – nu se mai ţine. Ar fi bine ca pe viitor, purtătorul de cuvânt al Guvernului să ştie şi să ţină cont de faptul că presa este singurul „fir” care leagă cetăţenii unui judeţ de astfel de evenimente şi că refuzul, din motive mai mult sau mai puţin obiective a organizării unei conferinţe de presă înseamnă de fapt, refuzul de a le spune oamenilor care le sunt şansele, deciziile, măsurile pe care executivul le ia, în sprijinul lor, în teritoriu. De ţinut minte, domnule purtător de cuvânt!

# În curând judeţu’ ista mic şi neînsemnat o să ajungă unul de Cartea Recordurilor. După ceapa şi monumentul cepii din Pericei, ar putea intra şi poştaşii, din satele sălăjene, în Cartea Recordurilor. Nu din toate, ci doar din câteva. Dar totuşi să meargă un poştaş pe jos, zilnic, câte 50 de kilometri e chiar mult şi iştia de Guiness Book ar rămâne şocaţi să vină în Sălaj şi să vadă cum poate un om să margă atâta pe jos şi să nu fie plătit cum se cuvine.

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Peneliciu

  Bucuria ciolosirii si mai ale4s mandria de a acea un Premier din tara cepei,slanei si palincii,a fost de scurta durata.
  Pe langa sintagma Sarac Judet asimilata placutelor de inmatriculare cu SJ,mai avem de suportat jena de a avea un produs usturoiat in fruntea guvernului….
  Bucuratu-ne-am ca avem premier conjudetean si prezidente ardelean,dar se pare treaba,ca ne-am ales cu doi mutalai,mult mai rai decat tot ceea ce am ,mai bine zis decat ceea ce s-a experimentat pe pielea noastra!
  Si mai avea cineva proasta inspiratie in exprimarea care zicea ca Salajul a dat tarii doi premieri….
  Vai si amar de al doi-lea!
  Nu seamana nici cu umbra basinii primului/Maniu!

Leave a Comment