ZVONOTECĂ

# Umblă vorba prin târg că un contribuabil, revoltat pe sistemul ista de încasări a taxelor şi impozitelor, în semn de protest, şi-a făcut necesităţile ale mari tumna în faţa unui birou aflat în clădirea din centru. Cică omul, care tot plăteşte una-ntruna fel de fel de „biruri”, nervos nevoie mare, n-a mai ştiut cum să protesteze şi cum să-şi arate „afecţiunea” faţa de cei care aproape zilnic îl somează. Aşa că, după nici una nici două şi hop, a ornat pardoseala din faţa unui birou în plin program de lucru. Că multe servicii din municipiu sunt maronii, asta nu mai e o noutate; dar parcă să arăţi asta cu subiect şi predicăcat, totuşi, e cam mult… .

# Spălătoreasa pe roţi a Zălaului ştie forte bine că este exemplar unicat pe oraş, astfel încât îşi permite să aleagă ce trasee îi convin. Îi place doar pe bulevard şi un pic prin cartieru’ Brădet. De restu’ srăzilor a uitat toată vara asta, că deh… numai cei ce stau pe centru plătesc taxe şi impozite. Restu’ nu contează. O putut aştepta stropeala din ceruri, că aia pe patru roţi n-a mai apărut în veci.

Alte articole

2 Thoughts to “ZVONOTECĂ”

  1. abc

    Oare cum a reusit sa „protesteze” omul acela in public si „la comanda” ??!!
    Sigur nu era constipat 🙂

  2. Anonim

    evenimentul fericita a fost saptamana trecuta in sediul cel nou al finantelor salajene ! iar contribuabuilul a foat o TIGANCA nervoasa ca trebuie sa dea bani la fisc ! Si era de inteles revolta ei: cum si de cand trebuie tiganii sa plateasca impozite?
    dar asa cel putin cei de la „administrativ” au lucrat si ei ceva, au spalat pe jos 🙂

Leave a Comment