Zvonoteca

# Cică, mai nou, în ultima vreme, jendarii au şi alte atribuţii. Sunt chemaţi tot mai des şi pe la înmormântări. Da’ nu pentru a asigura paza, ci pentru a duce mortu’ la groapă. Apăi dacă sunt răsplătiţi sau sub ce formă numa’ ei ştiu, depinde de-a cui a fost cel îngropat.

# Îşi rup braţele şi spatele muncind prin ţări străine, după care îşi mănâncă de sub unghii, doar ca să pună la ciorap suficienţi bani încât să-şi permită luxul deplasării în România, la volanul gipanului. Aşa, ca să facă impresie, să vadă şi fostul coleg de bancă, şi vecinul de la parter că s-a ajuns, că nu-i muritor de foame pe plaiuri europene.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Mai,nea Magazin nu pentru impresie vin in tara cu masini mai mult sau mai putin de lux..Tu esti un fraier.Daca ai un loc de munca la Magazin si tu iti mananci de sub unghii si din ce rupi faci racituri.Ei nu merg acolo de placere ,fug de saracie ,fug de foame ,fug de umilinta muncii pe nimic.Ia spune tu pe cati dintre patronii mari din Zalau ii cunosti ca se plimba in Dacia .Au X6,ML-uri iar angajatii lor castiga salariul minim si nu la 8 ore ,desteptule,la 10 si 12 ore.Si afara lucreazala fel dar castiga de 10 ori mai mult.

Leave a Comment