Zvonoteca

# Se simte în aer. Vine campania electorală. S-au pus partidele pe organizat conferințe de presă. Nu contează dacă au sau nu ce transmite. Dacă nu se apropiau europarlamentarele, nu-i scoatea nimeni din hibernarea de iarnă.

# Nici că se face bine ora de plecat de la serviciu, că lucrătorii de la stat rup uşile instituţiilor în care şi-au petrecut, cu chiu, cu vai, opt ore. De se nimereşte să te găseşti prin zonă când pleacă bugetarii către căşi, trebuie să stai cu ochii în patru, altfel rişti să fii luat pe sus de valul de funcţionari publici, prea sătui de stat cu ochii-n calculatorul de la birou şi prea grăbiţi s-ajungă acasă la hodină.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  prost te-a mai fatat ma-ta, dobitocule.

 2. Rau este cand nu ai inspiratie si-ti fuge muza si muzoiul!

  Iar va pute grija mai zvonalailor de slujbasii statului!
  Pana la urma,lucratorii de la stat ce isi mai fac abonament la foaia voastra si tot de la slujbasii statului mai cersiti cate o informatie cu care sa va scoateti marfa pe taraba.
  Macar sa aveti decenta sa nu muscati mana care va hraneste mai zvono!
  Da’ de unde nu-i nici bunul Dumnezeu nu cere!
  La mult hulitul Stat s-au angajat si confrati de-ai vostri,ba cu barba,ba cu chelie si barba,ba cu coada si defuncti……
  Daca tot huliti atata tagma slujbasilor la stat,de ce mama dracului se angajeaza unii d-ai vostri la stat?
  Sau la fostii vostri confrati va referirati ca rup tastaturile si usile?
  Ca asa ar avea oarece logica observatiunile voastre de tzatze de talcioc.
  Poate influenta pietii agroalimentare va bantuie si va inspira la barfe si povesti de nici 2 bani si un praz ofilit!

 3. MASTERCHEF

  Da’ de confratele vostru,fost,care temporar s-a angajat la statul cel mult hulit,de l-au cautat in draci sefii lui vreo trei zile ca sa depuna juramantu’ de credinta si el era manga cu capu gol da greu de trascau pe niste badoage de beroase,de ce nu scrieti?
  Macar asa aducere aminte…..
  Ca pana la urma daca v-ati valida si ati fi voi si tagma voastra deasupra lucrurilor si ati intruchipa perfectiunea,am mai intelege sa dati lectii si sa trageti concluzii….
  Macar noi astia care rupem usile statului si lucram pentru el,n-am incercat sa trecem si sa sarim parleazu’ in jurnalism ca sa ne facem de minune si colo si colo…..
  Unii dintre voi au facut-o si si-au demonstrat non /valoarea pe ambele planuri!
  Asa ca,mai bine taceti si rumegati-va frustrarile,ca vorba aia cu cine amesteca rahatu’ si il imprastie,trebuie sa linga in cele din urma lingura,este de actualitate si tare vi se potriveste mai zvonalailor!
  Bon apetit!
  Jo etvagyat!
  Mangiato bene!

Leave a Comment