Zvonotecă

# Ăia care se bat cu pumnii-n piept că ce frumos şi fantastic îi spitalul nostru ar putea să dea o fugă până în zona ambulatoriului, să vadă cocina de-acolo. Înţelegem că-i şantier şi că toate-s întoarse, dar de aici până la a depozita rahatul din subsol într-un container şi a-l ţine cu zilele în soarele ăsta arzător, e cale lungă. Şi nici nu-i frumos!

# Umblă vorba prin târg că, la o şcoală din Zălau, care poartă numele unui mare istoric, părinţii au dat la începutul anului şcolar bani „grei” pentru uniforme. Cam 280 de lei per capita. Unii au dat că au avut, alţii de jenă. Baiu-i că mintem e gata anu şcolar şi uniformele nu-s nicăieri. Nici de banii adunaţi nu se ştie prea multe pentru că nu au fost restituiţi părinţilor. Mintem e gata anul şcolar, poate s-or face şi uniformele colo pe final după 15 iunie.”Vivat profesores!” pentru iniţiativă! Oare la anu s-a mai face altă chetă pentru uniforme?

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonotecă”

 1. Tabita

  In primul rand, chiar daca ,conform rubricii, va bazati pe zvonuri, este o crasa lipsa de profesionalism sa nu va informati de loc si sa scrieti mai multe inexacitati .
  In al doilea rand ,initiativa uniformelor, alegerea firmei (din afara judetului ) a apartinut in exclusivitate fostei directoare Simona Crisan ,profesorii nu au vazut contractul si nu au putut cunoaste clauzele acestuia, iar actiunea a demarat nu la inceputul anului scolar, ci in anul scolar 2011-2012, mai precis in lunile mai-iunie 2012 .Atunci a venit firma care a masurat elevii din toate clasele din scoala .Profesorii nu ,,au adunat” banii elevilor, nici macar nu au pus mana pe ei, elevii au strans avansul si l-a dat reprezentantilor firmei ,cand au venit sa ia masurile.
  Cei intrati in liceu in clasa a IX-a , au fost masurati si au dat banii dupa afisarea rezultatelor privind admiterea in liceu.
  In luna octombrie 2012 au venit o parte din uniforme, unele clase au achitat integral costul ,altele au dat numai a doua rata.Din cauza modului defectuos in care au fost facute uniformele, multe au fost returnate sau chiar refuzate de catre elevi ,dar sunt si clase care au uniformele in totalitate .
  In al treilea rand, daca ati fi facut minimul efort sa va informati ati fi realizat ca acel ,,”Vivat profesores!” pentru iniţiativă! ‘este total nefondat si deplasat ,cel mult ar trebui sa o intervievati pe fosta directoare care este in totalitate raspunzatoare de aceasta penibila situatie ,nu sa aruncati blamul ,la gramada,asupra corpului profesoral. Va asteptam cu drag pentru lamuriri in scoala, desi la cum se face presa in judet, mari iluzii nu ne facem.

Leave a Comment