Zvonoteca

# Foarte interesantă povestea pseudo presei din Zălau. La fel de interesantă şi atitudinea pseudo ziariştilor grăieşi, care îşi promovează cu o nesimţire debordantă (cu sau fără ştiinţa conducerii fiţuicii) materialele pe site-ul pseudo fiţuicii noastre. Şi, uite-aşa, precum nişte paraziţi ce trăiesc din munca şi sudoarea altora, bieţii grăieşi dau semne că încă mai respiră. Că de inspirat, înafară de praf de cretă tras pe nas, nu se vede că le-ar mai trezi cineva sau ceva inspiraţia.
De abia acum înţelegem de unde atâtea accesări pe site-ul ală obosit şi pierdut în negura timpului, la fel cum pricepem, tot într-un final, şi de ce aştia din gang se laudă cu cel mai mare tiraj din judeţ. Unora le-ar crăpa obrazul. Desigur, nu-i cazul lor.

# Poliţiştii cu mască şi fără mască au cam avut zilele astea de lucru. Şi-ar mai fi un pic de muncă şi prin curţile şi veceurile liceelor. Unii ştiu foarte bine despre ce-i vorba…

Alte articole

6 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Tulai Doamne urmeaza un scandal in pseudo presa locala?

 2. Anonim

  „Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.” Ar trebui sa va uitati intai in ograda voastra si apoi puteti sa-i judecati pe altii.

 3. eu

  muntene, plimba ursu de pe site asta si ia niste lectii de gramatica!

 4. Anonim

  mai pulosilor, pana aici ati ajuns,sa va piz(d)muiti?.

 5. Anonim

  NICI NU MA MIR CA NU ESTE CITIT ZIARUL VOSTRU CACI LA MODUL CUM ESTE PREZENTAT PE INTERNET MAI BINE CITESC DE ZECE ORI GRAIUL DECAT SA CITESC O DATA GHIVECIUL VOSTRU.

 6. cioran

  ce bou esti ma! apropo, ce ma-ta cauti aici daca nu-ti place!!!

Leave a Comment