Zvonoteca

# Gurile rele vorbesc că sute de sălăjeni s-au plâns la Protecția Consumatorilor de facturile umflate la curent și gaz și că sunt mii de sălăjeni care n-au primit facturile de curent deși cu trecut câteva luni. Noi sperăm că e doar un zvon tâmpit. Dacă este adevărat, a tunci lumea asta chiar a luat-o razna, iar haosul domnește mai bine ca niciodată.

# Principala și singura preocupare a unor directori de instituții este să nu facă nimic, să nu cumva să atragă atenția, totul din dorința de a ieși la pensie din frumosul post de ditamai directorul. O, da, chiar sunt instituții în Sălaj despre care nici nu știm dacă mai funcționează sau nu.

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Gurile rele vorbesc că sute de sălăjeni s-au plâns la Protecția Consumatorilor de facturile umflate la curent și gaz și că sunt mii de sălăjeni care n-au primit facturile de curent deși cu trecut câteva luni. Noi sperăm că e doar un zvon tâmpit. Dacă este adevărat, a tunci lumea asta chiar a luat-o razna, iar haosul domnește mai bine ca niciodată. # Principala și singura preocupare a unor directori de instituții este să nu facă nimic, să nu cumva să atragă atenția, totul din dorința de a ieși… Citeste mai mult […]

Leave a Comment