Zvonoteca

# Credeați că scăpați de deputatul lebeniță? Da de unde! După ce s-a aciuat la partidul de la putere (apropo – parcă era vorba că nu mai vin acolo traseiști), a început din nou să facă și să desfacă Consoarta face schimbări după cum i se trezește dimineața coafura. Iar el dă târcoale pe la spital, poate mai pică ceva prin zonă. De la schimbările ce vrea să le facă. A, sper că nu ați uitat: e mare șef prin comisii sănătoase! Somitate în materie!

# Sunt ceva steaguri tricolore în fața câtorva instituții, de crezi că suntem în război. Culoare nedefinită și franjuri la greu. Nici alea de pe platoul ciuruit nu se simt mai bine. Ca să nu mai vorbim de cele de la prefectură. Muncitorii ce lucrează acolo le tot înfășoară, le agață, le spânzură. Dați-le fraților jos, că doar e în renovare clădirea. În rest, plin de patrioți!

10 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Lebenițarul din Jibou a ajuns să facă și să desfacă deoarece oamenii cinstiți nu intră în politică, nici nu merg la vot. Democrația nu e bună la români, aici trebuie altceva !

 2. Alfaman

  De la lebenita a ajuns frecangiu de menta pe bani multi. PNL dovedeste ca nu-si respecta principiile, daca despre cel care vorbim era o mare valoare mai treaca-mearga , insa nu-i deloc cazul.

 3. Anonim

  Nu el e de vina ci tampitii care l-au votat!!! Un nemernic si un excroc ca de altfel toti cei care conduc aceasta țara !!!

 4. Anonim

  pupaceste-l Bode !!
  ne facem de rusine cu asta in partid.cel putin eu…asta simt,rusine cu asta in PNL.din pacate,tu si altii ca tine,nu aveti.

 5. Anonim

  Si Böde e ca el!!! A migrat de laPDL la PNL!!! Si acest nesimțit nu-i in stare sa ne sprijine sa termine drumul de centura a municipiului!!! El ne vorbea dupa investitura de tunel pe sub Meses!!! Parca-i dintr-un film science fiction! Niste hăbăuci , ca si Sică Mandolin , Orban ptr cei care nu stiu!!! Macar cei ca Nosa, Pop et compania nu au migrat la alte partide sau formațiuni politice!!! Ăștia isi schimba culoarea politica ca țiganii caii!!! Se transfera mai ceva ca fotbaliștii!!! Niste nemernici!!! Dar si cei ce i-au votat sunt tâmpiti!!! Urez PNL-ului sa aiba soarta PNTCD-ului sau mai rau , a PD-L-ului !!! Porcul de Basescu e de vina!!! Ar trebui restignit!!!

 6. Anonim

  Ai nenorocit judetul asta,Bode! Tu si echipa ta deincompetenti si clovni. Cu numirile astea de neconceput ati terminat cu acest judet. Nu ti e frica de Dumnezeu? Te mai dai simare crestin…

 7. Anonim

  PNL este de 6 luni la guvernare. De ce n-a facut centura PSD, ca a fost 3 ani la guvernare?

 8. Anonim

  Lucovid, Bode si Turcas recomanda! Brqvo! Gynoaielor…

 9. Anonim

  Dupa chipul si.asemanarea lui Bode.care a uitat de unde a plecat. Asteptam alegerile, s a zis cu voi,leprelor

 10. Anonim

  Votezi PNL,voteziCOMO!!!

Leave a Comment