Ziua şi meciul pentru Volei Municipal Zalău

Volei Municipal Zalău va susţine două partide la finalul acestei săptămâni, ambele pe terenul formaţiei Unirea Dej, prima contând din etapa a VII-a a campionatului, iar a doua, din cadrul manşei tur a sferturilor de finală din Cupa României

După ce a susţinut trei meciuri în decurs de o săptămână, Volei Municipal Zalău va avea un weekend şi mai aglomerat, urmând să susţină două partide în decurs de două zile. Practic, va fi ziua şi meciul pentru jucătorii antrenaţi de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae, care vor evolua pe terenul Unirii Dej la finalul acestei săptămâni. Primul meci dintre cele două formaţii este programat sâmbătă, începând cu ora 17, partidă ce va conta pentru etapa a şaptea a campionatului, în timp ce duminică, zălăuanii vor întâlni tot în deplasare formaţia din Dej. Cel de-al doilea joc reprezintă manşa tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, însă ora începerii meciului nu a fost încă stabilită. Partida din cadrul Cupei României ar fi trebuit să se dispute miercuri, 16 noiembrie, însă conducerile celor două cluburi au convenit să joace manşa tur la o zi după partida din campionat, pentru a nu se întoarce echipa zălăuană la Dej după numai câteva zile.
În sferturile de finală ale Cupei României au mai fost programate partidele: Arcada Galaţi – Steaua Bucureşti, Volei Municipal Piatra Neamţ – Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Tricolorul Ploieşti – Universitatea Craiova.

Leave a Comment