Ziua şi meciul pentru Remat Zalău

Campioana României va avea un program foarte încărcat în acest weekend, urmând să întâlnească sâmbătă şi duminică, în deplasare, SCM Agronomia Bucureşti.

Primul meci, contând pentru etapa a XVI-a din Divizia A1, este programat la ora 17, iar al doilea, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, este programat duminică, nefiind încă stabilită ora.
Aurel Vlaicu, antrenor Remat Zalău: „Vom încerca să avem o evoluţie cât mai bună în ambele partide. Este clar că mergem la victorie atât în meciul din campionat, cât şi la partida din cupă. Dacă sâmbătă obţinem victoria este foarte bine. Dacă vom pierde, vom vedea unde am greşit şi vom încerca să ne corectăm greşelile pentru meciul de duminică”.
Vincenţiu Dumitrescu, antrenor CSM Agronomia Bucureşti: „Am demonstrat în ultima perioadă că putem juca bine şi împotriva echipelor cu jucători experimentaţi. În cele două partide cu Remat Zalău vom încerca să dăm tot ce-i mai bun pe teren, pentru a obţine victoria. În primul joc, cel din campionat, vom încerca să obţinem cât mai multe puncte, iar în jocul de duminică, din Cupa României, să avem o evoluţie cât mai bună. Personal, mi-aş dori mai mult să câştigăm primul meci, cel din campionat”

Leave a Comment