Zalăul, gazda Cupei României la tenis de masă

Oraşul de la poalele Meseşului organizează pentru prima dată această competiţie rezervată juniorilor trei, care până în urmă cu doi ani purta denumirea de „Trofeul Speranţelor”

După ce în 2013 a organizat Campionatul Naţional de Tenis de Masă rezervat tineretului, la finalul căruia Andrada Vincze a devenit campioană naţională în proba de simplu şi vicecampioană la dublu-mixt, Clubul Sportiv Municipal Zalău a primit acceptul Federaţiei Române de specialitate de a organiza şi în acest an o competiţie majoră. Sala de sport din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău va fi sâmbătă şi duminică gazda Cupei României rezervată juniorilor III. „Este pentru prima dată când se organizează această competiţie la Zalău. Până în urmă cu doi ani, acest concurs purta denumirea de <>”, ne-a dezvăluit Victor Puie, antrenorul secţiei de tenis de masă de la CSM Zalău.
La evenimentul de la Zalău sunt aşteptaţi peste 120 de tenismeni de la toate cluburile din România, iar Sălajul va fi reprezentat de 12 sportivi legitimaţi la CSM şi CSS Zalău. Clubul Sportiv Municipal Zalău va fi reprezentat de: Cristian Mureşan, Hill Alex Şantih, Stelian Coste, Gabriel Mărcuş, Irina Goşa, Domokos Reka, Patricia Codat, Ioana Barbor, Iasmina Bretan şi Câmpan Carla. Clubul Sportiv Şcolar Zalău va avea două reprezentante, pe Rebeca Dârjan şi Csintia Sav, pregătite de antrenoarea Gabriela Iosif.
Tot anul trecut, Zalăul a fost gazda returului din barajul pentru promovarea în Superliga Naţională, la finalul căruia a reuşit să promoveze cu echipa masculină a Clubului Sportiv Municipal Zalău. Din păcate, la finalul sezonului, echipa zălăuană a retrogradat în Divizia A, neavând susţinerea financiară care să-i poată permite continuarea pe prima scenă a tenisului de masă românesc.

Leave a Comment