Zălăuanul Raul Ciupe a câştigat „Cupa Cristal” de la Hunedoara

Tenismenii sălăjeni se află în plin sezon competiţional, iar o parte dintre evenimentele programate în această vară de Federaţia Română de Tenis s-au desfăşurat şi la Zalău. Pe lângă cele două concursuri organizate la Baza Sportivă de lângă Sala Sporturilor, sportivi de la CSM Zalău, de la Palatul Copiilor din Zalău şi de la CS Pro Tenis Şimleu Silvaniei participă şi la concursuri organizate în judeţele limitrofe, chiar şi în zone mai îndepărtate din ţară.
Raul Ciupe, sportiv legitimat la Palatul Copiilor Zalău, a fost prezent zilele trecute la „Cupa Cristal”, competiţie de tenis de câmp organizată de Clubul Sportiv Cristal Hunedoara. Zălăuanul şi-a demonstrat valoarea şi de această dată, clasându-se pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 18 ani. Competiţia s-a desfăşurat la această categorie sub formă de turneu, iar Raul Ciupe a fost nevoit să câştige patru meciuri pentru a obţine locul I.
Cel mai greu meci al zălăuanului a fost cel cu Andrei Petrişor, de la CS Tomis Constanţa, tenismenul de la poalele Meseşului câştigând în trei seturi, 6 – 2, 3 – 6, 6 – 2. Cea mai clară victorie obţinută de Ciupe s-a înregistrat împotriva lui Alexandru Betiu, de la CSM Petroşani, de care zălăuanul a dispus cu 6 – 1, 6 – 2. A urmat duelul cu Robert Daniel Trotea, de la ATC Elite Târgu-Jiu, în faţa căruia Ciupe s-a impus cu 6 – 2, 7 – 5, iar ultima victorie a fost obţinută împotriva Radu Lazăr Bogdan, de la CSS Petroşani, scorul final dintre cei doi fiind 6 – 1, 6 – 3.
„Cupa Cristal” a fost un concurs de categoria I, desfăşurat la patru categorii de vârstă atât la masculin, cât şi la feminin.

Leave a Comment