Zălăuanul Monel Sabou, locul I la un concurs desfăşurat în SUA

Devenit la un moment dat unul dintre cei mai valoroşi atleţi sălăjeni, zălăuanul Monel Sabou nu a renunţat la marea gradoste nici după ce a plecat la muncă în Statele Unite ale Americii. Fostul maratonist a luat startul la câteva curse peste ocean, printre ele numărându-se şi Maratonul de la Chicago, unul dintre cele mai renumite concursuri de acest gen, cu o participare extrem de numeroasă.

Monel Sabou a luat startul în cursa de 10.000 de metri, la fel cum s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, în cadrul concursului „The GLO Run Night Race”. De această dată, sportivul zălăuan a făcut o cursă foarte bună, reuşind să ocupe prima poziţie a podiumului în cadrul probei de 10.000 metri, fiind prima cursă câştigată de când este plecat în SUA.

„Am fost accidentat o perioadă destul de lungă de timp şi am ales să iau startul la această cursă mai mult pentru moral, fiindcă urmează în luna octombrie o nouă ediţie a Maratonului de la Chicago, unde vreau, din nou, să iau startul. Nu a fost o cursă foarte puternică dar, cu toate acestea, nu mă aşteptam să ocup primul loc la final”, ne-a declarat multiplul campion naţional.

„The GLO Run Night Race” a avut loc pe malul lacului Michigan, luând startul 227 de concurenţi în cursa de 10 kilometri şi 400 în cea de 5.000 de metri.

 

 

 

One Thought to “Zălăuanul Monel Sabou, locul I la un concurs desfăşurat în SUA”

  1. Anonim

    FELICITARI MONEL, CEL MAI MARE JURNALIST SPORTIV DIN ISTORIA SALAJULUI

Leave a Comment