Zălăuanul Gabriel Vaşvari, căpitan de echipă în Liga I

Visul mijlocaşului zălăuan, Gabriel Vaşvari, de a evolua cu FC Botoşani în Liga I, i-a fost împlinit în această vară, formaţia moldavă având un debut promiţător în noul sezon.

Fostul jucător al echipei FC Zalău a fost integralist, iar timp de 80 de minute a fost chiar căpitanul botoşănenilor. Formaţia pregătită de Cristian Pustai a rămas în zece oameni după eliminarea lui Ciprian Dinu, iar în momentul părăsirii terenului de joc, acesta i-a înmânat banderola de căpitan chiar fotbalistului din Zalău.
Vaşvari a avut o evoluţie bună pe tot parcursul celor 90 de minute, iar preşedintele botoşănenilor, Valeriu Iftime, l-a lăudat pe jucătorul zălăuan. „Pe Vaşvari l-am adus din Divizia C, de la FC Zalău şi a jucat la fel de bine ca fotbaliştii de la Cluj. Vă spun că, dacă îi fac marketing trei luni, în iarnă pleacă la CFR Cluj, pe salariu de 100.000 de euro”, este de părere oficialul clubului FC Botoşani.
În etapa a II-a a Ligii I, programată la finalul săptămânii, formaţia zălăuanului Gabriel Vaşvari va evolua în deplasare, la Gaz Metan Mediaş, meci ce va avea loc vineri, începând cu ora 19 şi va fi transmis în direct pe DigiSport.

Leave a Comment